»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 10 Eylül 2009 #1 En Çok Hangi iLin pLaka Kodu YazıLcak BakaLım... 95 nerenin plakası 60 nerenin plaka kodu 43 plakası 60 plaka Fazla anlatima gerek yok sanirim 🙂 basliktan anlasildigi gibi simdiki oyunumuz Plakalarla ilgili meleklerim 😀 herkes ait oldugu sehirin/ilin plakasini yazacak ben basliommm 55 28 bakalim en cok hangi plaka yazilacak 🙂
95 nerenin plakası 60 nerenin plaka kodu 43 plakası 60 plaka Fazla anlatima gerek yok sanirim 🙂 basliktan anlasildigi gibi simdiki oyunumuz Plakalarla ilgili meleklerim 😀 herkes ait oldugu sehirin/ilin plakasini yazacak ben basliommm 55 28 bakalim en cok hangi plaka yazilacak 🙂
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 28 Eylül 2009 #4 ilki tabikii 06 hmm kararsız kaldım ne yazsam kii.. ilkini hemen yazdım ama sonrasındakine karar veremedim... aaa nasl olurda aklıma hemen gelmediii.. 38 😀 eşimin memleketii 😀 06 38 😀
ilki tabikii 06 hmm kararsız kaldım ne yazsam kii.. ilkini hemen yazdım ama sonrasındakine karar veremedim... aaa nasl olurda aklıma hemen gelmediii.. 38 😀 eşimin memleketii 😀 06 38 😀
fırtına Yeni Üye Üye 29 Eylül 2009 #9 höyyyyytttttt : neden 2 tane yazıyosunuz anlamadım gitti ama bende 2 tane yazayım bi yerim şişmesin :dombili: vatan 57 (Sinop) mekan 34(İstanbul)
höyyyyytttttt : neden 2 tane yazıyosunuz anlamadım gitti ama bende 2 tane yazayım bi yerim şişmesin :dombili: vatan 57 (Sinop) mekan 34(İstanbul)