ilkimsu Yeni Üye Üye 12 Aralık 2010 #1 En çok aldatan burçlar en çok aldatan burçlar aldatan burçlar burçlara göre aldatma sıralaması en çok burç sıralaması Ben katılmıyorum bana göre tam tersi 🙂 çevremden analiz yapacak olursam en baştakiler kesinlikle uymuyor.. Sırasıyla en çok aldatan burçlar Başak Yengeç Koç İkizler Kova Aslan Terazi Balık Yay Akrep Oğlak Boğa Son düzenleme: 12 Aralık 2010
en çok aldatan burçlar aldatan burçlar burçlara göre aldatma sıralaması en çok burç sıralaması Ben katılmıyorum bana göre tam tersi 🙂 çevremden analiz yapacak olursam en baştakiler kesinlikle uymuyor.. Sırasıyla en çok aldatan burçlar Başak Yengeç Koç İkizler Kova Aslan Terazi Balık Yay Akrep Oğlak Boğa
ilkimsu Yeni Üye Üye 12 Aralık 2010 #3 bencede yengeç burcunu 2.sıraya yazmıslar yengeçler sadıktır aldatmaz ki 😕
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 12 Aralık 2010 #4 aaaaa ben başak eşimde başak yani biz 1 numaralı aldatan burçmuyuz tabikide hayır 🙂 🙂
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 12 Aralık 2010 #5 Başak en başta mı neee neee gel bakayım sen bir bana ilkimsuu gızz bu neee.....kaşınma
sevil-78 Yeni Üye Üye 13 Aralık 2010 #6 ilginççççç..... erkek aldatır da bi kadın kolay kolay aldatmaz....
$ul€ Yeni Üye Üye 13 Aralık 2010 #7 yok canm sende hadi ordan... en baştayım... Onlar bizim yüz karaları... ben asla Aldatmam... sevmiyorsam söyler giderim ama asla ihanet etmem
yok canm sende hadi ordan... en baştayım... Onlar bizim yüz karaları... ben asla Aldatmam... sevmiyorsam söyler giderim ama asla ihanet etmem
ilkimsu Yeni Üye Üye 13 Aralık 2010 #10 bende inanmıyorum valla belki de erkekleri icin yapılmıstır ünivde arastırılarak bu sonuca varılmış güya 😀
bende inanmıyorum valla belki de erkekleri icin yapılmıstır ünivde arastırılarak bu sonuca varılmış güya 😀