P Pelin Yeni Üye Üye 21 Ağustos 2007 #3 Ce: En beğendiğiniz diziler Zelihanın Gözleri Kavak Yelleri Hepsi 1
Taurus Yeni Üye Üye 21 Ağustos 2007 #4 Ce: En beğendiğiniz diziler kavak yelleri genco zoraki koca sana macburum hepsi 1 hepsi bu kadar 🙂D😀)
Ce: En beğendiğiniz diziler kavak yelleri genco zoraki koca sana macburum hepsi 1 hepsi bu kadar 🙂D😀)
L leylaa Yeni Üye Üye 16 Eylül 2007 #6 Ce: En beğendiğiniz diziler Canana katılıyorum Yaprak dökümü..Ama mecbur olarak seyrettiğim 2. dizi kurtlar vadisi Ne kadar banal Kardeşimden sebep 🙂
Ce: En beğendiğiniz diziler Canana katılıyorum Yaprak dökümü..Ama mecbur olarak seyrettiğim 2. dizi kurtlar vadisi Ne kadar banal Kardeşimden sebep 🙂
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 16 Eylül 2007 #7 Ce: En beğendiğiniz diziler Grey's Anatomy Bones 3 Lbs E-ring Law and Order : SVU Bu dizileri çok seviyorum...
Ce: En beğendiğiniz diziler Grey's Anatomy Bones 3 Lbs E-ring Law and Order : SVU Bu dizileri çok seviyorum...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 15 Kasım 2007 #8 Ce: En beğendiğiniz diziler oooooo benimki saymakla bitmezkiii Doktorlar (meslegimden dolayi cok seviyorum) Hatirla Sevgili Dudaktan Kalbe Kurtlar Vadisi
Ce: En beğendiğiniz diziler oooooo benimki saymakla bitmezkiii Doktorlar (meslegimden dolayi cok seviyorum) Hatirla Sevgili Dudaktan Kalbe Kurtlar Vadisi
çalıkuşu Yeni Üye Üye 4 Mart 2008 #10 Ce: En beğendiğiniz diziler Elveda Rumeli ve Tabiiki Avrupa Yakası