Emzirirken vişne suyu gaz yapar mı melek kadınlar kulübü emziren anneye vişne suyu gaz yapar mı forumda.
Kızlar sanki takip ettim kendimi de vişne suyunu çok seviyorum bebeğime süt olsun diye içiyorum ama vişne suyu içince gaz yapıyor bende ve bebeğimde. Acaba emzirirken vişne suyu gaz yapar mı? Başka gaz yapan yiyecekler içecekler nedir? Bol sıvı tüketmeye çalışıyorum ama gaz yapmayan önerilerde bulunabilir misiniz?
Merhabalar Vişne suyunun emziren annelere gaz yaptığına dair bir bilgi yok. Siz vişne suyu haricinde neler yiyorsunuz onları da bir sorgulayın bence. Anne sütü bebeğiniz için özellikle ilk 6 ay çok önemli bir besindir onun için yediklerinize dikkat etmenizde fayda var gaz yapan yiyecekler yerseniz sizi ve bebeğinizi ve sıkıntı verebilir sizin nelerin yemeniz gerektiğini veri yememeniz gerekli bebeğiniz açısından özellikle önem arz etmektedir. Yani şunu söylemeliyim ki vişne suyu gaz yapmaz aksine sütünüzü artırır. Vişne suyu gaz yapıyor zannediyorsun ama o gün yediğimiz besinlere dikkat edin bence.