Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elma sirkesi reflü melek kadınlar kulübü elma sirkesi reflüde nasıl kullanılır forum'da.
Midemde reflü var çok sıkıntı veriyor her şeyi yiyemiyorum. Nette araştırdım ve elma sirkesi reflüye iyi geliyormuş. Elma sirkesi reflüde nasıl kullanılır elma sirkesi gerçekten reflüye iyi gelir mi? Reflü için elma sirkesini doktora sormadan kullanabilir miyim zararı olur mu bunu öğrenmek istiyorum.
Merhabalar
Evinizde doğal organik bir elma sirkesi varsa çok şanslısınız elma sirkesinin faydaları saymakla bitmez gerçekten sağlık alanında temizlik alanında ve birçok alanda Elma sirkesini eksik etmemenizi tavsiye ederim. Elma sirkesinin reflüye mide rahatsızlıklarına sindirime iyi geldiği söylenir özellikle midir ve asit üretim dengesini sağlamakla bilinir ama marketlerdeki elma sirkesine ben çok güvenmiyorum açıkçası doğal ev yapımı elma sirkesi buna biliyorsanız ya da kendiniz evde yapabiliyorsanız bu daha sağlıklı ve daha işe yarar olacaktır.
Elma sirkesi reflüde nasıl kullanılır diye soracak olursanız bir iki çay kaşığı organik ev yapımı elma sirkesi olmalı bunu bir bardak ılık su ile karıştırıp yemeklerden yarım saat önce içmelisiniz bu uygulamayı düzenli olarak birkaç ay yaptığınız da midenize iyi geleceğini düşünüyorum.
Elma sirkesinin kullanıldığı diğer alanları incelemek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz. "Elma sirkesini hangi alanlarda kullanabiliriz" konusundan elma sirkesi ile alakalı nerelerde kullanıldığına dair bilgi alabilirsiniz.