S Selindee Üye Üye 20 Aralık 2019 #41 Mügü' Alıntı: etme o zaman allah sığın tobe et Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle ablacım.cok çok haklısın rabb.hidayet akıl fikir versin nefsime yenik düşürmesin
Mügü' Alıntı: etme o zaman allah sığın tobe et Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle ablacım.cok çok haklısın rabb.hidayet akıl fikir versin nefsime yenik düşürmesin
M Mügü Paylaşımcı Melek 20 Aralık 2019 #42 Selindee' Alıntı: Aynen öyle ablacım.cok çok haklısın rabb.hidayet akıl fikir versin nefsime yenik düşürmesin Genişletmek için tıkla ... amin amin hadi o zaman hayata dön ve burda güzle şeyler paylaş
Selindee' Alıntı: Aynen öyle ablacım.cok çok haklısın rabb.hidayet akıl fikir versin nefsime yenik düşürmesin Genişletmek için tıkla ... amin amin hadi o zaman hayata dön ve burda güzle şeyler paylaş
S Selindee Üye Üye 20 Aralık 2019 #43 Mügü' Alıntı: amin amin hadi o zaman hayata dön ve burda güzle şeyler paylaş Genişletmek için tıkla ... Ablacım sadmin abla beni paylaşımcı melek yapmadı daha sordum ama görmedi sanırım
Mügü' Alıntı: amin amin hadi o zaman hayata dön ve burda güzle şeyler paylaş Genişletmek için tıkla ... Ablacım sadmin abla beni paylaşımcı melek yapmadı daha sordum ama görmedi sanırım
M Mügü Paylaşımcı Melek 20 Aralık 2019 #44 Selindee' Alıntı: Ablacım sadmin abla beni paylaşımcı melek yapmadı daha sordum ama görmedi sanırım Genişletmek için tıkla ... yapar kız o eli bol biri
Selindee' Alıntı: Ablacım sadmin abla beni paylaşımcı melek yapmadı daha sordum ama görmedi sanırım Genişletmek için tıkla ... yapar kız o eli bol biri
S Selindee Üye Üye 20 Aralık 2019 #45 Mügü' Alıntı: yapar kız o eli bol biri Genişletmek için tıkla ... İnşallah ablam bana çok kızıyor yapmaya da bilir
Mügü' Alıntı: yapar kız o eli bol biri Genişletmek için tıkla ... İnşallah ablam bana çok kızıyor yapmaya da bilir
M Mügü Paylaşımcı Melek 20 Aralık 2019 #46 Selindee' Alıntı: İnşallah ablam bana çok kızıyor yapmaya da bilir Genişletmek için tıkla ... vallaha ola bilir kızdiriyorsunuz zaten
Selindee' Alıntı: İnşallah ablam bana çok kızıyor yapmaya da bilir Genişletmek için tıkla ... vallaha ola bilir kızdiriyorsunuz zaten
S Selindee Üye Üye 20 Aralık 2019 #47 Mügü' Alıntı: vallaha ola bilir kızdiriyorsunuz zaten Genişletmek için tıkla ... Abla ya bu ertesi gün hapı adetliyken alınmaz mı
Mügü' Alıntı: vallaha ola bilir kızdiriyorsunuz zaten Genişletmek için tıkla ... Abla ya bu ertesi gün hapı adetliyken alınmaz mı
M Mügü Paylaşımcı Melek 20 Aralık 2019 #48 Selindee' Alıntı: Abla ya bu ertesi gün hapı adetliyken alınmaz mı Genişletmek için tıkla ... vallah ben biliyorum çünkü 18 sene oldu doğum yapalı o zaman böyle bir şeye yoktu gençlere soracaksın malesef
Selindee' Alıntı: Abla ya bu ertesi gün hapı adetliyken alınmaz mı Genişletmek için tıkla ... vallah ben biliyorum çünkü 18 sene oldu doğum yapalı o zaman böyle bir şeye yoktu gençlere soracaksın malesef
Likapam Paylaşımcı Melek 20 Aralık 2019 #50 Adetliyken alınmaz tabiki üstelik giysilerin üzerindeyken birleşme olmadan ah selin yanımda olsan kızılcık sopasıyla döverdim seni sakın bi daha böyle bi şey yapma düğünden sonraya sakla
Adetliyken alınmaz tabiki üstelik giysilerin üzerindeyken birleşme olmadan ah selin yanımda olsan kızılcık sopasıyla döverdim seni sakın bi daha böyle bi şey yapma düğünden sonraya sakla