S Selindee Üye Üye 20 Mart 2020 #11 Likapam' Alıntı: O zaman biz hiç cevap vermeyelim selin Genişletmek için tıkla ... Ablam estağfurullah sadmin abla sen Sühan abla hep sizin soyledikleriniz temkinli etti beni ben sadmin abla cevap yazdığı için ona istinaden o şekil yazdım hakkınızı asla yemem asla
Likapam' Alıntı: O zaman biz hiç cevap vermeyelim selin Genişletmek için tıkla ... Ablam estağfurullah sadmin abla sen Sühan abla hep sizin soyledikleriniz temkinli etti beni ben sadmin abla cevap yazdığı için ona istinaden o şekil yazdım hakkınızı asla yemem asla
S Selindee Üye Üye 20 Mart 2020 #12 SadmiN' Alıntı: Hayatım hamile kalmak için elinden gelenin fazlasını yapmalısın 🙂 Ele değilde değmesi gereken yere değdir daha net olur hamileliğin : Genişletmek için tıkla ... @SadmiN @Likapam ablalarim nolur soruma ceva p verin Allah rızası için
SadmiN' Alıntı: Hayatım hamile kalmak için elinden gelenin fazlasını yapmalısın 🙂 Ele değilde değmesi gereken yere değdir daha net olur hamileliğin : Genişletmek için tıkla ... @SadmiN @Likapam ablalarim nolur soruma ceva p verin Allah rızası için
Likapam Paylaşımcı Melek 21 Mart 2020 #13 Selindee' Alıntı: @SadmiN @Likapam ablalarim nolur soruma ceva p verin Allah rızası için Genişletmek için tıkla ... Selin hamile değilsin kısa ve net
Selindee' Alıntı: @SadmiN @Likapam ablalarim nolur soruma ceva p verin Allah rızası için Genişletmek için tıkla ... Selin hamile değilsin kısa ve net
Likapam Paylaşımcı Melek 21 Mart 2020 #14 Selindee' Alıntı: @SadmiN @Likapam ablalarim nolur soruma ceva p verin Allah rızası için Genişletmek için tıkla ... Böyle giderse bi gün kalırsın ama
Selindee' Alıntı: @SadmiN @Likapam ablalarim nolur soruma ceva p verin Allah rızası için Genişletmek için tıkla ... Böyle giderse bi gün kalırsın ama