S sudan Yeni Üye Üye 24 Ekim 2018 #1 Ele bulaşan sperm vajinaya değerse mastürbasyon yapılırda hamile kalınır mı Ele bulaşan sperm vajinaya değerse ve masturbasyon yapilirsa hamile kalinir mi lütfen yardım edin
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 24 Ekim 2018 #2 Neyine yardım edelim sudan ? Ele bulaşıyor üstüne mastürbasyon yapıyorsunuz hamile kalır mıyım diye soruyorsunuz ? Evet hamile kalma ihtimaliniz var. Eğer olay yeni ise lütfen ertesi gün hapı vb şey kullanın. Risk kesinlikle var.
Neyine yardım edelim sudan ? Ele bulaşıyor üstüne mastürbasyon yapıyorsunuz hamile kalır mıyım diye soruyorsunuz ? Evet hamile kalma ihtimaliniz var. Eğer olay yeni ise lütfen ertesi gün hapı vb şey kullanın. Risk kesinlikle var.
S Sbsknd Forum Okuru 26 Mayıs 2024 #3 sudan' Alıntı: Ele bulaşan sperm vajinaya değerse ve masturbasyon yapilirsa hamile kalinir mi lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla ... Sonuç ne oldu ?
sudan' Alıntı: Ele bulaşan sperm vajinaya değerse ve masturbasyon yapilirsa hamile kalinir mi lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla ... Sonuç ne oldu ?
K Keşkee Forum Okuru 26 Eylül 2024 #4 Sbsknd' Alıntı: Sonuç ne oldu ? Genişletmek için tıkla ... Bende merak ediyorum