LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 30 Temmuz 2019 #11 Gunesenes' Alıntı: Çatlatma iğnesimin 7.günü Genişletmek için tıkla ... çatlatma iğnesinden sonra ilişki oldu herhalde dimi çünkü test pozitif görünüyor kan testi yaptırarak teyit edin
Gunesenes' Alıntı: Çatlatma iğnesimin 7.günü Genişletmek için tıkla ... çatlatma iğnesinden sonra ilişki oldu herhalde dimi çünkü test pozitif görünüyor kan testi yaptırarak teyit edin
G Gunesenes Yeni Üye Üye 30 Temmuz 2019 #12 LaViNYaM' Alıntı: çatlatma iğnesinden sonra ilişki oldu herhalde dimi çünkü test pozitif görünüyor kan testi yaptırarak teyit edin Genişletmek için tıkla ... Evet canım öyle oldu hemen gidip kan testi yapıracağım çok teşekkür ederim ☺️ sevgiler
LaViNYaM' Alıntı: çatlatma iğnesinden sonra ilişki oldu herhalde dimi çünkü test pozitif görünüyor kan testi yaptırarak teyit edin Genişletmek için tıkla ... Evet canım öyle oldu hemen gidip kan testi yapıracağım çok teşekkür ederim ☺️ sevgiler
Likapam Paylaşımcı Melek 30 Temmuz 2019 #13 Gunesenes' Alıntı: Evet canım öyle oldu hemen gidip kan testi yapıracağım çok teşekkür ederim ☺ sevgiler Genişletmek için tıkla ... Kan testi yaptınmı sonuç ne???
Gunesenes' Alıntı: Evet canım öyle oldu hemen gidip kan testi yapıracağım çok teşekkür ederim ☺ sevgiler Genişletmek için tıkla ... Kan testi yaptınmı sonuç ne???
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 30 Temmuz 2019 #14 Yaptığınız bu gebelik testinin sonucunu kaç dakika sonra aldınız. Yani 10 dakikadan fazla beklediğinizde çıkan sonuç bu değil değil mi ?
Yaptığınız bu gebelik testinin sonucunu kaç dakika sonra aldınız. Yani 10 dakikadan fazla beklediğinizde çıkan sonuç bu değil değil mi ?
G Gunesenes Yeni Üye Üye 30 Temmuz 2019 #15 Likapam' Alıntı: Kan testi yaptınmı sonuç ne??? Genişletmek için tıkla ... Evet canım beta hcg 26 çıktı progesteron da 11.99
Likapam' Alıntı: Kan testi yaptınmı sonuç ne??? Genişletmek için tıkla ... Evet canım beta hcg 26 çıktı progesteron da 11.99
G Gunesenes Yeni Üye Üye 30 Temmuz 2019 #16 SadmiN' Alıntı: Yaptığınız bu gebelik testinin sonucunu kaç dakika sonra aldınız. Yani 10 dakikadan fazla beklediğinizde çıkan sonuç bu değil değil mi ? Genişletmek için tıkla ... Yaptığım anda bu şekilde çıktı
SadmiN' Alıntı: Yaptığınız bu gebelik testinin sonucunu kaç dakika sonra aldınız. Yani 10 dakikadan fazla beklediğinizde çıkan sonuç bu değil değil mi ? Genişletmek için tıkla ... Yaptığım anda bu şekilde çıktı
Likapam Paylaşımcı Melek 30 Temmuz 2019 #17 Gunesenes' Alıntı: Yaptığım anda bu şekilde çıktı Genişletmek için tıkla ... Dr ne dedi henüz yeni inşallah iyi devam eder
Gunesenes' Alıntı: Yaptığım anda bu şekilde çıktı Genişletmek için tıkla ... Dr ne dedi henüz yeni inşallah iyi devam eder
G Gunesenes Yeni Üye Üye 30 Temmuz 2019 #18 Likapam' Alıntı: Dr ne dedi henüz yeni inşallah iyi devam eder Genişletmek için tıkla ... Henüz dr görüşmedim inşallah öyle devam eder en büyük korkum acaba çatlatma iğnesinin etkisimidir diye düşünüyorum
Likapam' Alıntı: Dr ne dedi henüz yeni inşallah iyi devam eder Genişletmek için tıkla ... Henüz dr görüşmedim inşallah öyle devam eder en büyük korkum acaba çatlatma iğnesinin etkisimidir diye düşünüyorum
Likapam Paylaşımcı Melek 30 Temmuz 2019 #19 Gunesenes' Alıntı: Henüz dr görüşmedim inşallah öyle devam eder en büyük korkum acaba çatlatma iğnesinin etkisimidir diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... İnşallah iyi haberlerin devam edecek korkma
Gunesenes' Alıntı: Henüz dr görüşmedim inşallah öyle devam eder en büyük korkum acaba çatlatma iğnesinin etkisimidir diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... İnşallah iyi haberlerin devam edecek korkma
G Gunesenes Yeni Üye Üye 30 Temmuz 2019 #20 Likapam' Alıntı: İnşallah iyi haberlerin devam edecek korkma Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim rabbim sizinde gönlünüzü hoş eylesin
Likapam' Alıntı: İnşallah iyi haberlerin devam edecek korkma Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim rabbim sizinde gönlünüzü hoş eylesin