»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 22 Aralık 2009 #12 Var var olmazmi hic Bide gecenlerde duydum Dünyamalı diye isimde var 😀 Ay konuyu baya saptirdikk
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 22 Aralık 2009 #13 Valla kizlar ben ögrenim öyle birseyi yaptigini, ne kizimi neden beni görür artik, ögrendigim tarihten itibaren Ben adami naparim biliyormusunuz , bide karadeniz damarim tuttumu allaaaaah
Valla kizlar ben ögrenim öyle birseyi yaptigini, ne kizimi neden beni görür artik, ögrendigim tarihten itibaren Ben adami naparim biliyormusunuz , bide karadeniz damarim tuttumu allaaaaah
BİTTERİM Yeni Üye Üye 22 Aralık 2009 #14 var kız aslında hemde çok benim bi arkadaşım vardı saniyebende dakika dünyamalıçok komik yaa
BİTTERİM Yeni Üye Üye 22 Aralık 2009 #17 vay masal vay sende de ne damar varmış kız😀 valla haklısın affadilebilir bir yanı yok eğer çocuğuna eski sevgilinin ismini veriyorsa aklı onda demektir başka bir açıklaması yok bence...
vay masal vay sende de ne damar varmış kız😀 valla haklısın affadilebilir bir yanı yok eğer çocuğuna eski sevgilinin ismini veriyorsa aklı onda demektir başka bir açıklaması yok bence...
$ul€ Yeni Üye Üye 22 Aralık 2009 #18 BİTTERİM' Alıntı: vay masal vay sende de ne damar varmış kız😀 valla haklısın affadilebilir bir yanı yok eğer çocuğuna eski sevgilinin ismini veriyorsa aklı onda demektir başka bir açıklaması yok bence... Genişletmek için tıkla ... haklısın çikom yaa çok zor ve kötü bir durum... ayy sinirlendim şimdi...
BİTTERİM' Alıntı: vay masal vay sende de ne damar varmış kız😀 valla haklısın affadilebilir bir yanı yok eğer çocuğuna eski sevgilinin ismini veriyorsa aklı onda demektir başka bir açıklaması yok bence... Genişletmek için tıkla ... haklısın çikom yaa çok zor ve kötü bir durum... ayy sinirlendim şimdi...
A alisya Yeni Üye Üye 22 Aralık 2009 #19 alisya kızıma her seslendiğinde onu unutamadığını düşünmek içimi yakardı
çatlak Yeni Üye Üye 22 Aralık 2009 #20 valla ben o adamı paralarım :crutch: sevgiliyi unutmamış hatırlamaya alet ediyo kızını bence aman düşünmesi bile kötü iyki odeviri geçirdim kızımın adını ben koydum :laugh:
valla ben o adamı paralarım :crutch: sevgiliyi unutmamış hatırlamaya alet ediyo kızını bence aman düşünmesi bile kötü iyki odeviri geçirdim kızımın adını ben koydum :laugh: