»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 22 Aralık 2009 #1 E$iniz Kiziniza, Eski Sevgilisinin ismini Verse... eski sevgilisini unutamayan erkek nasıl davranır Evet Meleklerim, Ba$likta yazdigi gibi 🙂 Bir kiziniz oldu, ve e$iniz kiziniza eski Sevgilisinin ismini verdi/vermis, siz bunu ama birkac yil sonra ögrendiniz 🙂 TEPKINIZ ??? :n028:
eski sevgilisini unutamayan erkek nasıl davranır Evet Meleklerim, Ba$likta yazdigi gibi 🙂 Bir kiziniz oldu, ve e$iniz kiziniza eski Sevgilisinin ismini verdi/vermis, siz bunu ama birkac yil sonra ögrendiniz 🙂 TEPKINIZ ??? :n028:
BİTTERİM Yeni Üye Üye 22 Aralık 2009 #2 gebertirim kızım 18ni doldurunca mahkemeyle değiştiririm ismini🙂 tabi o zamana kadar sabredermiyim bilmiyorum😕 yada ona karşılık bende oğluma eski sevgilimin ismini veririm
gebertirim kızım 18ni doldurunca mahkemeyle değiştiririm ismini🙂 tabi o zamana kadar sabredermiyim bilmiyorum😕 yada ona karşılık bende oğluma eski sevgilimin ismini veririm
$ul€ Yeni Üye Üye 22 Aralık 2009 #3 ayy ben kızın adını koysam olmimi yada şöle yapalımerkek olursa o koysun kız olursa da ben ben onun gelmişini geçmişini bilirim öle bişi yapamaz yakarım
ayy ben kızın adını koysam olmimi yada şöle yapalımerkek olursa o koysun kız olursa da ben ben onun gelmişini geçmişini bilirim öle bişi yapamaz yakarım
laetitia Yeni Üye Üye 22 Aralık 2009 #4 vallahi pek karar veremedim yıllar geçmiş eşim isim versede unutmuş olamazmı birazdaha düşüneyim
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 22 Aralık 2009 #5 BİTTERİM' Alıntı: gebertirim kızım 18ni doldurunca mahkemeyle değiştiririm ismini🙂 tabi o zamana kadar sabredermiyim bilmiyorum😕 yada ona karşılık bende oğluma eski sevgilimin ismini veririm Genişletmek için tıkla ... vay bitterim di$e di$, kana kan diyorsun öylemi 😀
BİTTERİM' Alıntı: gebertirim kızım 18ni doldurunca mahkemeyle değiştiririm ismini🙂 tabi o zamana kadar sabredermiyim bilmiyorum😕 yada ona karşılık bende oğluma eski sevgilimin ismini veririm Genişletmek için tıkla ... vay bitterim di$e di$, kana kan diyorsun öylemi 😀
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 22 Aralık 2009 #6 $ul€' Alıntı: ayy ben kızın adını koysam olmimi yada şöle yapalımerkek olursa o koysun kız olursa da ben ben onun gelmişini geçmişini bilirim öle bişi yapamaz yakarım Genişletmek için tıkla ... bencede güzel bi fikir sulecim 😀 Sen kiza isim ver, oda erkege 😀
$ul€' Alıntı: ayy ben kızın adını koysam olmimi yada şöle yapalımerkek olursa o koysun kız olursa da ben ben onun gelmişini geçmişini bilirim öle bişi yapamaz yakarım Genişletmek için tıkla ... bencede güzel bi fikir sulecim 😀 Sen kiza isim ver, oda erkege 😀
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 22 Aralık 2009 #7 mavvinehir' Alıntı: vallahi pek karar veremedim yıllar geçmiş eşim isim versede unutmuş olamazmı birazdaha düşüneyim Genişletmek için tıkla ... bilmiyorumki canim, unutmus olurmuki acaba?? neyse düsün bakalim biraz daha 🙂
mavvinehir' Alıntı: vallahi pek karar veremedim yıllar geçmiş eşim isim versede unutmuş olamazmı birazdaha düşüneyim Genişletmek için tıkla ... bilmiyorumki canim, unutmus olurmuki acaba?? neyse düsün bakalim biraz daha 🙂
BİTTERİM Yeni Üye Üye 22 Aralık 2009 #8 tabi canım erkekler yaparsa bizde yaparız oturup bide onu mu dert edicem canııımmm😀
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 22 Aralık 2009 #9 Haklisin Bitterim 😀 Ama bari gzl isimli sevgili edinelimde ne olur nolmaz demi
BİTTERİM Yeni Üye Üye 22 Aralık 2009 #10 tabi canımm🙂 düşünsene sevgilimin ismi Abdurrahman yada Şahmettin tabi böyle isimler kaldımı bilmiyorum ama bana çok komik geliyo
tabi canımm🙂 düşünsene sevgilimin ismi Abdurrahman yada Şahmettin tabi böyle isimler kaldımı bilmiyorum ama bana çok komik geliyo