Duphaston kilo yapar mı ?
Yumurtalarınızı geliştirici olgunlaştırıcı olarak ta verilmekte bu ilaç şimdi gelelim sorunuza. Bu ilaç kilo yaparmı ?
Bilinen çok fazla yan etkisi yok. Kilo olduğuyla ilgilide forumlarda ve araştırmam sonucunda bir bilgiye erişemedim. Ama hormonal ilaç olduğuna göre biraz etki edip kiloda yapabilir diye düşünüyorum. Göğüslerde hassasiyet ve biraz mide bulantısı yaptığı yazılanlar arasında.
Sizlerde bu ilacı kullandıysanız sitemizde bulunan ve konuyu dışarıdan kayıt olmaksızın görüntüleyen arkadaşlarımıza yardım için bildiklerinizi ve yaşadıklarınızı yazabilirsiniz. Önemli sorulardan birisi de duphaston kilo verdirir mi sizler neler yaşadınız anlatır mısınız ?
Z
Duphaston kilo verdirir mi Duphaston kilo yapar mı ?
Duphaston hapı genelde adet düzensizliği yaşayan kadınlara doktorlar tarafından destek için verilen bir ilaçtır. Yumurtlama dönemlerinde tutması için detek bir ilaç yani. Klomen gibi bir hormon ilacı olarakta adlandırılabilir. Bu ilaç kullanımında bazı yerlerde ikiz veya çoğul bebek riski fazlalaşıyormuş bilginiz olsun kızlar.Duphaston Tablet Ne İşe Yarar?
duphaston ilaç nedir,duphaston nasıl kullanılır,duphaston ne için kullanılır,duphastonla hamile kalınırmı,duphaston adet gecikmesi yaparmı,duphaston hakkında bilgiler DUPHASTON'un etkili maddesi olan didrogesteron (6-dehidroretro-progesteron) genital sistemin mukozası üstüne oral yoldan...
www.meleklermekani.com
Bilinen çok fazla yan etkisi yok. Kilo olduğuyla ilgilide forumlarda ve araştırmam sonucunda bir bilgiye erişemedim. Ama hormonal ilaç olduğuna göre biraz etki edip kiloda yapabilir diye düşünüyorum. Göğüslerde hassasiyet ve biraz mide bulantısı yaptığı yazılanlar arasında.
Duphaston kaç gün kullanılır ?
https://www.meleklermekani.com/hamilemiyim-soru-cevap-2012/204483-duphaston-kilo-yapar-mi.html konusunda bu ilaçla alakalı kilo yaparmı ne gibi belirtiler gösterir konusunu açmıştık. Bu ilaç kaç gün kullanılıyor ? Bunun kararını doktorlar veriyor arkadaşlarım. Adet düzensizliğinden dolayı...
www.meleklermekani.com
Duphaston kilo yapar mı ?
Duphaston kilo verdirir mi Duphaston kilo yapar mı ? Duphaston hapı genelde adet düzensizliği yaşayan kadınlara doktorlar tarafından destek için verilen bir ilaçtır. Yumurtlama dönemlerinde tutması için detek bir ilaç yani. Klomen gibi bir hormon ilacı olarakta adlandırılabilir. Bu ilaç...
www.meleklermekani.com
Z
Moderatör tarafında düzenlendi: