seeda Yeni Üye Üye 13 Ocak 2010 #23 Allah sahibine bağışlasın..maşallah..nazar değmesin.parmağında yüzük var gibi..kapmışlar hemen..Allah bizede nasip etsin böylesini..
Allah sahibine bağışlasın..maşallah..nazar değmesin.parmağında yüzük var gibi..kapmışlar hemen..Allah bizede nasip etsin böylesini..
ebraryksl Yeni Üye Üye 14 Ocak 2010 #24 güzele güzel denir şimdi.evet sempatik oldukçada yakışıklı çocuk.allah sahibine bağışlasın.ama benim için kocam yakışıklılıkta bi taneeeeeee
güzele güzel denir şimdi.evet sempatik oldukçada yakışıklı çocuk.allah sahibine bağışlasın.ama benim için kocam yakışıklılıkta bi taneeeeeee
Amaril Yeni Üye Üye 20 Temmuz 2010 #25 DÜNYANIN en yakışıklı erkeği bu mu? tamam yakışıklı kesinlikle ama DÜNYANIN en yakışıklı erkeği olamaz ! bi kere dudakları hiç biçimli değill !
DÜNYANIN en yakışıklı erkeği bu mu? tamam yakışıklı kesinlikle ama DÜNYANIN en yakışıklı erkeği olamaz ! bi kere dudakları hiç biçimli değill !
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 5 Ağustos 2010 #27 begenmedimmm hiçte öle abrtılacak bir yanı yokk benim sevdiğim daha yakışıklıı dünyada tek yakışıklı var oda bana aittt....😀
begenmedimmm hiçte öle abrtılacak bir yanı yokk benim sevdiğim daha yakışıklıı dünyada tek yakışıklı var oda bana aittt....😀
tavuk_kavurma Yeni Üye Üye 30 Eylül 2010 #30 yafrum ne şeker sensin öle 😀 ama sünnetsiz kabulüm değil