turquoise Yeni Üye Üye 23 Aralık 2009 #12 bir tek saçları güzel bence.yoksa dişleri sarı,burnu kemikli,bir de cildi yağlı mı ne.
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 23 Aralık 2009 #13 süperyedili' Alıntı: bir tek saçları güzel bence.yoksa dişleri sarı,burnu kemikli,bir de cildi yağlı mı ne. Genişletmek için tıkla ... ay yoruma koptum 😀 😀 nekadar incelemissin kiz 😀
süperyedili' Alıntı: bir tek saçları güzel bence.yoksa dişleri sarı,burnu kemikli,bir de cildi yağlı mı ne. Genişletmek için tıkla ... ay yoruma koptum 😀 😀 nekadar incelemissin kiz 😀
kaprisli Yeni Üye Üye 23 Aralık 2009 #14 Bende pek beğenmedim dünya yakışıklısı olacak kadar da değil bence ...
Dj Aşık Yeni Üye Üye 23 Aralık 2009 #15 Arıza allah bana nasip etti inş sanada nasip eder süperyedili sagol ayrıntılar için
PORSELEN BEBEK Yeni Üye Üye 31 Aralık 2009 #17 Yakışıklı erkeğinde hali bi başka oluyo :laugh::laugh: İnsanın baktıkça bakası geliyo :laugh:
ışılsu Yeni Üye Üye 6 Ocak 2010 #19 bence normal ya çok aşırı yakışıklı değil çirkinde değil normalll