suskun_gız Yeni Üye Üye 21 Ocak 2008 #1 Dünyanın en ünlü hamam böceği dünyanın en büyük hamam böceği en büyük hamam böceği dünyanın iğrenç böcekleri 36 yaşındaki Japon Takisu Matarona böcek tutkunu. Takisu geçen yıl bir hamamböceğine 3 milyar lira ödeyerek rekor kırdı. Dünyanın en pahalı hamamböceği artık Takisu’nun.
dünyanın en büyük hamam böceği en büyük hamam böceği dünyanın iğrenç böcekleri 36 yaşındaki Japon Takisu Matarona böcek tutkunu. Takisu geçen yıl bir hamamböceğine 3 milyar lira ödeyerek rekor kırdı. Dünyanın en pahalı hamamböceği artık Takisu’nun.
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 24 Ocak 2008 #2 Ce: Dünyanın en ünlü hamam böceği adamda hiç akıl yokmuş vallaa ...biz fellik fellik kaçıyoz bee bu böcekden adamın verdiği paralara bak senn...
Ce: Dünyanın en ünlü hamam böceği adamda hiç akıl yokmuş vallaa ...biz fellik fellik kaçıyoz bee bu böcekden adamın verdiği paralara bak senn...
ÇİTLENBİK Yeni Üye Üye 24 Ocak 2008 #3 Ce: Dünyanın en ünlü hamam böceği iğrenç ya , birde milyarlar dökmüş
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 10 Şubat 2008 #5 Ce: Dünyanın en ünlü hamam böceği iğğ iğrenç ya..bide paramı vermişler nerde benim terliğim:angry2:
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 13 Mart 2008 #6 Ce: Dünyanın en ünlü hamam böceği bencede biz kurtulmaya çalışırken adama bak milyar döküyor
ms_enemy Yeni Üye Üye 14 Mart 2008 #7 Ce: Dünyanın en ünlü hamam böceği ayyyy ben böceklerden çok korkarımm yaaa 😀