ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 14 Ağustos 2010 #1 dünyam we renkler.. üstümde, başımda, ruhumda çingenelik varrr.. gökkuşağı yanımda halt etmiş🙂) gökkuşağı olmak isterdim; yada böyle rengarek bir çiçek... yada bulut olmak isterdim gökkuşağının renklerini çalıp kendime elbise yapmak.. sana uzaktan bakmak isterdim... o bile çok güzel.... renk tanrıçası olmak isterdim.. rengarenk yapardım; tüm gölleri.. dereleri..denizleri.. we sen senin kalbini.. sewiyorum seni..
üstümde, başımda, ruhumda çingenelik varrr.. gökkuşağı yanımda halt etmiş🙂) gökkuşağı olmak isterdim; yada böyle rengarek bir çiçek... yada bulut olmak isterdim gökkuşağının renklerini çalıp kendime elbise yapmak.. sana uzaktan bakmak isterdim... o bile çok güzel.... renk tanrıçası olmak isterdim.. rengarenk yapardım; tüm gölleri.. dereleri..denizleri.. we sen senin kalbini.. sewiyorum seni..
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 14 Ağustos 2010 #2 dünyam seni..... Seviyorum.. Moderatör tarafında düzenlendi: 27 Ocak 2011
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 2 Eylül 2010 #3 vayyy cokk güzel olmuşş ellerine saglıkk bitanem....
Young bride Banned 5 Ocak 2011 #5 Çok hoş olmuş canım çok beğendm keşke bende öle renkli bişi olsam 😀
Minera Yeni Üye Üye 26 Ocak 2011 #8 süüüüüpeeeeeeer olmuş.ellerine saglık. Qaliba "gözün kara kaşin kara sen hep rengarengarenk"