tuqqce Daimi Üye Üye 14 Haziran 2008 #11 Cevap: Dünyadaki herkesss....... İnşallah goncacımmmmmm ama bu biraz zorrrr gibiii
meleklerin sultanı Yeni Üye Üye 15 Haziran 2008 #12 Cevap: Dünyadaki herkesss....... çok güzel bir dilek olur belki tuğçe sen büyük düşün büyük dilekler gerçek olsun...
Cevap: Dünyadaki herkesss....... çok güzel bir dilek olur belki tuğçe sen büyük düşün büyük dilekler gerçek olsun...
tuqqce Daimi Üye Üye 24 Haziran 2008 #13 Cevap: Dünyadaki herkesss....... İnşallah sultanımmm..düşünsene herkesin iyi olduğunuu ayy ne güzel olurduuu
Cevap: Dünyadaki herkesss....... İnşallah sultanımmm..düşünsene herkesin iyi olduğunuu ayy ne güzel olurduuu
UzakMavi Yeni Üye Üye 24 Haziran 2008 #14 Cevap: Dünyadaki herkesss....... evt ya ne güzel olurdu silahlar patlamasaydı savaşlar olmasaydı vahşetlik olmasaydı görgüsüzlük olmasaydı sapıklık olmasaydı tecavüzler,zorla evlendirmeler, kötülük olmasaydı cenette var bitek hayal ettiğimz bu dünya
Cevap: Dünyadaki herkesss....... evt ya ne güzel olurdu silahlar patlamasaydı savaşlar olmasaydı vahşetlik olmasaydı görgüsüzlük olmasaydı sapıklık olmasaydı tecavüzler,zorla evlendirmeler, kötülük olmasaydı cenette var bitek hayal ettiğimz bu dünya
tuqqce Daimi Üye Üye 24 Haziran 2008 #15 Cevap: Dünyadaki herkesss....... Ewet bebeim haklısınn beynarım
Hülya Yeni Üye Üye 27 Temmuz 2008 #16 Cevap: Dünyadaki herkesss....... Çok seker bu kız ya ... inşallah ...
tuqqce Daimi Üye Üye 28 Temmuz 2008 #17 Cevap: Dünyadaki herkesss....... hulya' Alıntı: Çok seker bu kız ya ... inşallah ... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim bitanem sende şekersin🙂repi hak ettin benden +rep
Cevap: Dünyadaki herkesss....... hulya' Alıntı: Çok seker bu kız ya ... inşallah ... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim bitanem sende şekersin🙂repi hak ettin benden +rep
İzmirella Yeni Üye Üye 29 Temmuz 2008 #18 Cevap: Dünyadaki herkesss....... tuçemm insanlar gün geçtikçe düzelecek yerde kötuye gidiyor.. keşkeeeee canımm ama imkansız gibi bişi bu..
Cevap: Dünyadaki herkesss....... tuçemm insanlar gün geçtikçe düzelecek yerde kötuye gidiyor.. keşkeeeee canımm ama imkansız gibi bişi bu..
B bufferance Yeni Üye Üye 12 Mayıs 2009 #20 Cevap: Dünyadaki herkesss....... ben inanıyorum her dediğiniz gibi olmasa düzelecek. Tüm hırsızlar,katiller yokolmasada azalacak.... Umut.... Umut ediyoyorum,inanıyorum.....
Cevap: Dünyadaki herkesss....... ben inanıyorum her dediğiniz gibi olmasa düzelecek. Tüm hırsızlar,katiller yokolmasada azalacak.... Umut.... Umut ediyoyorum,inanıyorum.....