esena Aktif Üye Üye 27 Haziran 2008 #1 Düğünüzde giymek istediğiniz gelinlik rengi hangisidir Hangisi bakalım hayallerinizdeki gelinliğin rengi..
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 28 Haziran 2008 #2 Cevap: Düğünüzde giymek istediğiniz gelinlik rengi hangisidir beyazı sectım ama ıstedıgım sıyah bı gelınlık ustune belıme beyaz kurdale ama tabıkı hayalden ıbaret😀
Cevap: Düğünüzde giymek istediğiniz gelinlik rengi hangisidir beyazı sectım ama ıstedıgım sıyah bı gelınlık ustune belıme beyaz kurdale ama tabıkı hayalden ıbaret😀
PaSikA Yeni Üye Üye 28 Haziran 2008 #3 Cevap: Düğünüzde giymek istediğiniz gelinlik rengi hangisidir tabiki beyaz
Bonita Yeni Üye Üye 28 Haziran 2008 #4 Cevap: Düğünüzde giymek istediğiniz gelinlik rengi hangisidir beyaz tabiki dügünümde melekler gibi olmayı istiyorum(ee adı üstünde bizler birer malagiz degil mi 😀)
Cevap: Düğünüzde giymek istediğiniz gelinlik rengi hangisidir beyaz tabiki dügünümde melekler gibi olmayı istiyorum(ee adı üstünde bizler birer malagiz degil mi 😀)
aSqimSin Yeni Üye Üye 28 Haziran 2008 #5 Cevap: Düğünüzde giymek istediğiniz gelinlik rengi hangisidir Beyaz bembeyazzzzz olsun isterim.
esena Aktif Üye Üye 28 Haziran 2008 #6 Cevap: Düğünüzde giymek istediğiniz gelinlik rengi hangisidir umarım herşey dilediğiniz gibi olur arkadaşlar
Cevap: Düğünüzde giymek istediğiniz gelinlik rengi hangisidir umarım herşey dilediğiniz gibi olur arkadaşlar
M Monera Forum Okuru 28 Haziran 2008 #7 Cevap: Düğünüzde giymek istediğiniz gelinlik rengi hangisidir Beyaz .............
esena Aktif Üye Üye 30 Haziran 2008 #8 Cevap: Düğünüzde giymek istediğiniz gelinlik rengi hangisidir allah gönlünüze göre versin arkadaşlar
gönülHECESI Yeni Üye Üye 30 Haziran 2008 #9 Cevap: Düğünüzde giymek istediğiniz gelinlik rengi hangisidir melekler gibi bembeyazzz olsunn isterimmm
Cevap: Düğünüzde giymek istediğiniz gelinlik rengi hangisidir melekler gibi bembeyazzz olsunn isterimmm
CaRiZmA Vip Melek Üye 30 Haziran 2008 #10 Cevap: Düğünüzde giymek istediğiniz gelinlik rengi hangisidir beyazzzz istedim olduuuuu 😀