R rseren Yeni Üye Üye 28 Nisan 2011 #11 bende ilk dans müziği arıyorum 🙂 seferad seni ne çok sevdiğimi ve burcu güneş biz aşkı meleklerden çaldığı beğendim ama halla kararsızım
bende ilk dans müziği arıyorum 🙂 seferad seni ne çok sevdiğimi ve burcu güneş biz aşkı meleklerden çaldığı beğendim ama halla kararsızım
G gamze06 Yeni Üye Üye 12 Mayıs 2011 #12 Sinan özen seni çok ama çok seviyorum..... mustafa ceceli hastalıkta sağlıkta nişanda dans müziğimizdi çokta güzeldi ...
Sinan özen seni çok ama çok seviyorum..... mustafa ceceli hastalıkta sağlıkta nişanda dans müziğimizdi çokta güzeldi ...
cns_01 Yeni Üye Üye 24 Mayıs 2011 #13 Ben: Kayahan - 365 Gün olarak düsünüyorum Dügün müziki olarak. Cok hos 🙂 Ardindan Mustafa Ceceli - Hastalikda saglikda Zaten bir kac tane caliyorlarya - diger ciftleride kaldirip fln 🙂 onun icin bir kac tane secmistim ben..
Ben: Kayahan - 365 Gün olarak düsünüyorum Dügün müziki olarak. Cok hos 🙂 Ardindan Mustafa Ceceli - Hastalikda saglikda Zaten bir kac tane caliyorlarya - diger ciftleride kaldirip fln 🙂 onun icin bir kac tane secmistim ben..
S sessizprenses Üye Üye 26 Mayıs 2011 #14 öncelikle hayırlı olsun ablacım 🙂 kutsi - melek de çok güzel olur nakarat ı şöyle ; sen beni gülümseten bir meleksin hayata bağlı kalmama tek sebepsin.. 🙂 baha - canım sevgilim de muhteşem olur.. seferad- seni ne çok sevdiğimi ve ferhat göçer - cennet de çok güzel fikirler 🙂
öncelikle hayırlı olsun ablacım 🙂 kutsi - melek de çok güzel olur nakarat ı şöyle ; sen beni gülümseten bir meleksin hayata bağlı kalmama tek sebepsin.. 🙂 baha - canım sevgilim de muhteşem olur.. seferad- seni ne çok sevdiğimi ve ferhat göçer - cennet de çok güzel fikirler 🙂