*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 13 Aralık 2010 #11 KeLeBeK's' Alıntı: ay bırakın ya durun ya bi çekilin ya banada kalsın alalaabende evlenecem heralde bana hiç soran yok neresini istiyon diyeşuna bak ya gelen rezerve edip gitmiş😀 Genişletmek için tıkla ... Bebegim sanada var merak etme
KeLeBeK's' Alıntı: ay bırakın ya durun ya bi çekilin ya banada kalsın alalaabende evlenecem heralde bana hiç soran yok neresini istiyon diyeşuna bak ya gelen rezerve edip gitmiş😀 Genişletmek için tıkla ... Bebegim sanada var merak etme
tuqqce Daimi Üye Üye 13 Aralık 2010 #12 Bende havuz başı veya kır düğünü çok istiyordum..Ama yağmur zamanına denk geliyor korkuyyorum yağmurdan bu yüzden salonda olmalı 🙂
Bende havuz başı veya kır düğünü çok istiyordum..Ama yağmur zamanına denk geliyor korkuyyorum yağmurdan bu yüzden salonda olmalı 🙂
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 14 Aralık 2010 #14 tuqqce' Alıntı: Bende havuz başı veya kır düğünü çok istiyordum..Ama yağmur zamanına denk geliyor korkuyyorum yağmurdan bu yüzden salonda olmalı 🙂 Genişletmek için tıkla ... yaz ayına getir sende canım dilediğin gibi yap 🙂
tuqqce' Alıntı: Bende havuz başı veya kır düğünü çok istiyordum..Ama yağmur zamanına denk geliyor korkuyyorum yağmurdan bu yüzden salonda olmalı 🙂 Genişletmek için tıkla ... yaz ayına getir sende canım dilediğin gibi yap 🙂
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 14 Aralık 2010 #15 $ul€' Alıntı: ben şık bi havuz başı düğünü hayal ediyorum hep... ama kısmet 🙂 Genişletmek için tıkla ... hayırlısı tatlım istediğin gibi bi düğün olur inş 🙂
$ul€' Alıntı: ben şık bi havuz başı düğünü hayal ediyorum hep... ama kısmet 🙂 Genişletmek için tıkla ... hayırlısı tatlım istediğin gibi bi düğün olur inş 🙂
tuqqce Daimi Üye Üye 14 Aralık 2010 #16 *GizemLi Kıs*' Alıntı: yaz ayına getir sende canım dilediğin gibi yap 🙂 Genişletmek için tıkla ... Olmaz tatlım bu imkansız.Nikahımız var bizim düğünümüz yok sadece havuz başı için yazı bekleyemeyiz 🙂
*GizemLi Kıs*' Alıntı: yaz ayına getir sende canım dilediğin gibi yap 🙂 Genişletmek için tıkla ... Olmaz tatlım bu imkansız.Nikahımız var bizim düğünümüz yok sadece havuz başı için yazı bekleyemeyiz 🙂
suCre Daimi Üye Üye 14 Aralık 2010 #18 E hadi hayırlısı kızlar bende nikahmı tazelesem ne görünce dayanamadım
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 21 Mayıs 2012 #20 Konu başlığı çift olduğundan dolayı düzenlenmiştir.