düdüklü tencerede pişirme süreleri
düdüklüde yeşil mercimek yemeği düdüklü tencerede et düdüklü tencere yemek tarifleri düdüklüde patates yemeği et
[FONT="]Düdüklü tencerede pişirme süreleri[/FONT]
[FONT="]Malzemeler[/FONT]
[FONT="]Dakika[/FONT]
[FONT="]Kuru fasulye (ıslatılmamış)[/FONT]
[FONT="]30-45[/FONT]
[FONT="]Nohut (ıslatılmamış)[/FONT]
[FONT="]30-45[/FONT]
[FONT="]Yeşil mercimek (ıslatılmamış)[/FONT]
[FONT="]20[/FONT]
[FONT="]Kırmızı mercimek (ıslatılmamış)[/FONT]
[FONT="]3[/FONT]
[FONT="]Buğday (salata için)[/FONT]
[FONT="]10[/FONT]
[FONT="]Buğday (çorba için)[/FONT]
[FONT="]20[/FONT]
[FONT="]Pirinç[/FONT]
[FONT="]6-8[/FONT]
[FONT="]Tavuk (bütün)[/FONT]
[FONT="]15[/FONT]
[FONT="]Tavuk (parçalanmış)[/FONT]
[FONT="]10[/FONT]
[FONT="]Hindi (parçalanmış)[/FONT]
[FONT="]30[/FONT]
[FONT="]Dana biftek[/FONT]
[FONT="]10[/FONT]
[FONT="]Dana haşlama bütün[/FONT]
[FONT="]30[/FONT]
[FONT="]Tas kebabı[/FONT]
[FONT="]10[/FONT]
[FONT="]Dana dil[/FONT]
[FONT="]45-60[/FONT]
[FONT="]Patates (kabuklu)[/FONT]
[FONT="]10[/FONT]
[FONT="]Patates (soyulmuş)[/FONT]
[FONT="]5[/FONT]
[FONT="]Enginar[/FONT]
[FONT="]8[/FONT]
[FONT="]Kereviz (bütün)[/FONT]
[FONT="]10-15[/FONT]
[FONT="]Kereviz (doğranmış)[/FONT]
[FONT="]6[/FONT]
[FONT="]Bezelye[/FONT]
[FONT="]5[/FONT]
[FONT="]Havuç[/FONT]
[FONT="]8-10[/FONT]
[FONT="]Karnabahar[/FONT]
[FONT="]5[/FONT]
[FONT="]Pancar[/FONT]
[FONT="]10[/FONT]
[FONT="]Yaprak sarması[/FONT]
[FONT="]10[/FONT]
[FONT="]Sebze çorbası[/FONT]
[FONT="]8[/FONT]
[FONT="]Balık (beyaz etli)[/FONT]
[FONT="]3[/FONT]
[FONT="]Balık (siyah etli)[/FONT]
[FONT="]7[/FONT]
[FONT="]Düdüklü tencerede pişirme süreleri[/FONT]
[FONT="]Malzemeler[/FONT]
[FONT="]Dakika[/FONT]
[FONT="]Kuru fasulye (ıslatılmamış)[/FONT]
[FONT="]30-45[/FONT]
[FONT="]Nohut (ıslatılmamış)[/FONT]
[FONT="]30-45[/FONT]
[FONT="]Yeşil mercimek (ıslatılmamış)[/FONT]
[FONT="]20[/FONT]
[FONT="]Kırmızı mercimek (ıslatılmamış)[/FONT]
[FONT="]3[/FONT]
[FONT="]Buğday (salata için)[/FONT]
[FONT="]10[/FONT]
[FONT="]Buğday (çorba için)[/FONT]
[FONT="]20[/FONT]
[FONT="]Pirinç[/FONT]
[FONT="]6-8[/FONT]
[FONT="]Tavuk (bütün)[/FONT]
[FONT="]15[/FONT]
[FONT="]Tavuk (parçalanmış)[/FONT]
[FONT="]10[/FONT]
[FONT="]Hindi (parçalanmış)[/FONT]
[FONT="]30[/FONT]
[FONT="]Dana biftek[/FONT]
[FONT="]10[/FONT]
[FONT="]Dana haşlama bütün[/FONT]
[FONT="]30[/FONT]
[FONT="]Tas kebabı[/FONT]
[FONT="]10[/FONT]
[FONT="]Dana dil[/FONT]
[FONT="]45-60[/FONT]
[FONT="]Patates (kabuklu)[/FONT]
[FONT="]10[/FONT]
[FONT="]Patates (soyulmuş)[/FONT]
[FONT="]5[/FONT]
[FONT="]Enginar[/FONT]
[FONT="]8[/FONT]
[FONT="]Kereviz (bütün)[/FONT]
[FONT="]10-15[/FONT]
[FONT="]Kereviz (doğranmış)[/FONT]
[FONT="]6[/FONT]
[FONT="]Bezelye[/FONT]
[FONT="]5[/FONT]
[FONT="]Havuç[/FONT]
[FONT="]8-10[/FONT]
[FONT="]Karnabahar[/FONT]
[FONT="]5[/FONT]
[FONT="]Pancar[/FONT]
[FONT="]10[/FONT]
[FONT="]Yaprak sarması[/FONT]
[FONT="]10[/FONT]
[FONT="]Sebze çorbası[/FONT]
[FONT="]8[/FONT]
[FONT="]Balık (beyaz etli)[/FONT]
[FONT="]3[/FONT]
[FONT="]Balık (siyah etli)[/FONT]
[FONT="]7[/FONT]