esena Aktif Üye Üye 27 Haziran 2008 #1 Dublaj sanatçısı olsaydınız kimi seslendirmek isterdiniz ? Hangi Hollywood yıldızını seslendirmek isterdiniz bakalım, ben şahsım adına ''Julia Roberts'' diyorum zira.. hayranım bu kadına..
Hangi Hollywood yıldızını seslendirmek isterdiniz bakalım, ben şahsım adına ''Julia Roberts'' diyorum zira.. hayranım bu kadına..
M Monera Forum Okuru 28 Haziran 2008 #2 Cevap: Dublaj sanatçısı olsaydınız kimi seslendirmek isterdiniz ? Catherina Zeta-Jones
aSqimSin Yeni Üye Üye 28 Haziran 2008 #3 Cevap: Dublaj sanatçısı olsaydınız kimi seslendirmek isterdiniz ? Nicole Kidmannnn🙂😀 bayılıyorum bu kadınaaa🙂
Cevap: Dublaj sanatçısı olsaydınız kimi seslendirmek isterdiniz ? Nicole Kidmannnn🙂😀 bayılıyorum bu kadınaaa🙂
esena Aktif Üye Üye 29 Haziran 2008 #4 Cevap: Dublaj sanatçısı olsaydınız kimi seslendirmek isterdiniz ? katılımınız için teşekkür ederim
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 29 Haziran 2008 #5 Cevap: Dublaj sanatçısı olsaydınız kimi seslendirmek isterdiniz ? tabiki DEMİ MOORE emeğine sağlık canım
Cevap: Dublaj sanatçısı olsaydınız kimi seslendirmek isterdiniz ? tabiki DEMİ MOORE emeğine sağlık canım
esena Aktif Üye Üye 30 Haziran 2008 #6 Cevap: Dublaj sanatçısı olsaydınız kimi seslendirmek isterdiniz ? katılımınız için teşekkür ederim
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2008 #7 Cevap: Dublaj sanatçısı olsaydınız kimi seslendirmek isterdiniz ? Nicole Kidman tercıh ederdım
göknur Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2008 #8 Cevap: Dublaj sanatçısı olsaydınız kimi seslendirmek isterdiniz ? Meg Ryan diyorum,