Dövme sildirme işlemi sonrası iz kalır mı melek kadınlar kulübü dövme sildirme işlemi sonrası forumda.
Dövme yaptırmayı düşünüyorum da acaba bir gün sıkılırsam sildirmek istesem bir sorun yaratır mı? Yani dövme sildirme işlemi sonrası iz kalır mı ya da enfeksiyon oluşur mu? Dövme işleminden iyi anlayan arkadaşlar, yaptırıp sildirenler sizde iz kaldı mı sonrasında sorun yaşadınız mı?
Merhabalar
Arkadaşım yani orijinal vücudunu bozma derim ama senin düşüncendir saygı da duyarım tabii. Şöyle söyleyeyim ki dövme işlemi zaten bir tık acılı bir işlem valla ben gelemem zaten öyle şeylere ne gerek var. Dövme sildirme işlemi sonrası iz kalır mı? Ayrıca vücutta bazı bölgeler var ki dövmeyi sildirdigin zaman daha fazla iz kalmakta. Örneğin göğüs üst kol ayak bileği gibi bölgeler iz kalmaya meyilli bölgelerdir. Ayrıca nette gördüğüm bazı gorsellerde silinen bazı dovmelerde ciddi iz kaldığını görüyorum. Ama şöyle düşünebilirsin. Eğer sildirdigin dövme yerine başka bir örnek yaptırır isen bu iz kapanacaktır. Bu işlemi lazerle dövme sildirme olarak uzman kişilere yaptırmanızı öneririm. Dilerseniz aşağıdaki linke de bir göz atın. "Lazerle dövme sildirme iz bırakır mı?" Konusu da yardımcı olabilir size.