SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 2 Ekim 2020 #31 Azrailin gelir kendi, ne ağa der ne efendi, sayılı günler tükendi yolun sonu görünüyooooor Yaşlıyım yaşlısın yaşlı şimdi de kabullenmiyor gönül beyin ağlüüüür gözler o da yaşlı
Azrailin gelir kendi, ne ağa der ne efendi, sayılı günler tükendi yolun sonu görünüyooooor Yaşlıyım yaşlısın yaşlı şimdi de kabullenmiyor gönül beyin ağlüüüür gözler o da yaşlı
M Mügü Paylaşımcı Melek 2 Ekim 2020 #32 kız anam bileme demiyor yaşlıyım ben niye diyeyim yaşlı degilim nokta
Likapam Paylaşımcı Melek 2 Ekim 2020 #33 Mügü' Alıntı: kız anam bileme demiyor yaşlıyım ben niye diyeyim yaşlı degilim nokta Genişletmek için tıkla ...
Mügü' Alıntı: kız anam bileme demiyor yaşlıyım ben niye diyeyim yaşlı degilim nokta Genişletmek için tıkla ...
M Mügü Paylaşımcı Melek 2 Ekim 2020 #34 bu Gün kızımın doğum günü 2 ekim kendine pasta yapıyor kuzum :kutlama1::havai:iyiki doğdun kızım
Likapam Paylaşımcı Melek 2 Ekim 2020 #35 Mügü' Alıntı: bu Gün kızımın doğum günü 2 ekim kendine pasta yapıyor kuzum :kutlama1::havai:iyiki doğdun kızım Genişletmek için tıkla ... Nice yaşları olsun inşallah canım
Mügü' Alıntı: bu Gün kızımın doğum günü 2 ekim kendine pasta yapıyor kuzum :kutlama1::havai:iyiki doğdun kızım Genişletmek için tıkla ... Nice yaşları olsun inşallah canım
M Mügü Paylaşımcı Melek 2 Ekim 2020 #36 Likapam' Alıntı: Nice yaşları olsun inşallah canım Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 2 Ekim 2020 #37 İyiki doğmuş ömrü bereketli olsun kızımızın burası coşmuş ta banane diyen kişiye ayıp oldu siz de bu konuya doğum günü yazdığınıza göre sizde banane diyorsunuz
İyiki doğmuş ömrü bereketli olsun kızımızın burası coşmuş ta banane diyen kişiye ayıp oldu siz de bu konuya doğum günü yazdığınıza göre sizde banane diyorsunuz