Doğumu kolaylaştıran şeyler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Şeymazxcv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ş

Şeymazxcv

Forum Okuru
Doğumu kolaylaştıran şeyler
Doğumu kolaylaştıran şeyler nelerdir

Selam 6 aylık hamileyim ve şimdiye kaddar hamilelliğim gayet iyi gidiyor inşaallah ilk bebeimiz olacak gıdalarıma dikkat ediyorum çocuğun gelişimini düzenli kontrol ettiriyorum. Doğumu da inşallah kolaym yaparım normal doğum yapmak istiyorum sezeryan eğer gerekmezse istemiorum doğumu kolaylaştıracak gıdalar ya da kürler var mı ne tavsiye edersiniz.

Merhaba Şeyma

Öncelikle umarım doğumun gayet sağlıklı olur ve bebeğini sağlıklı olarak kucağına alman nasip olur inşaallah. hamilelik dönemin de beslenmene dikkat etmelisin bebeğin gelişimi için birinci dereceden önemli her gün bir avuç 10-12 tane badem ,fındık yemeyi ihmal etme meyve yemeyi ihmal etme bir de sakin ortamlarda bulun öyle patırtı gürültüden uzak dur bebek sakin ortamda sessiz ortamda gelişsin karnında ve morl seviyeni yüksek tut neşeli ol ve gelecekten endişe etme protein ağırlıklı beslen her gün bir yumurta yemeyi ihmal etme bunları hamilelik dönemin içi yazıyorum ve mümküne normal doğum yap . Doğumunun kolay olması için aşağıdaki linkte bazı kürler var 2. linkte de teknikler var incele baya faydasını göreceksin.

Geri