canim cok guzel olmus bu konu ellerine saglik rabbim erkese hayirli evlatlar versin kizilotesi senide bir nefeste kurtarsin insallah rabbim ;arkadaslar ben iki dogumumuda epuduralle yaptim ;yasadigim sorunlara ragmen cok guzeldi ;bu yuzden arkadaslar bana deli diyor ama ne yapayim ben hamileligi ve herseye ragmen dogum anini cok seviyorum;sadece bu yuzden bile cocuk dogurabilirim;o,heyecan sevinc bambaska birsey herseyin sonunda o cennet kokulu bebisinizi kucaginiza aliyorsunuzya offfff muthis bir sey;bu konuda sayfalarca yazabilirim;ilk hamileligim cok rahat gecti 17 kilo aldim boy kisa olunca kendimi top gibi hissediyordum ; kizim bize supriz yapip 20 gun erken geldi her sey cok guzeldi agrisiz sancisiz bir dogum yasadim 2kilo 800 gr dogdu kizim kucucuk kara birseydi ama bana gore dunyanin en guzel bebegiydi dogumdan 2-3saat sonra ayaktaydim;iki sene sonra tekrar bebek istedik ve ikinci ayimda bebegin ikiz oldugunu ogrendigimde sok olmustum;buyuk kizim 6 yasinda ikizlerim 4 yasinda uc kiz annesiyim ve kendimi cok sansli hissediyorum