Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Doğum kontrol hapı kullanıyorum hamile kalır mıyım ?1 ay boyunca yasmin kullandım. Ve adetimin ilk gününden itibaren her gün aynı saatte aldım. Başladıktan 10 gün sonra ilişki yaşadım. Ve tablet bitiminde 2. Tablete geçmedim. Bu arada 2 gün kanamam oldu. Normal Reglim olmadığı için hesaplayamadım ve 2. Tableti kullanmadım . İlk tablet bittikten sonra ilişki yaşamadım hiç. Adet tarihimden 5 gün önce test yaptım negatifti adet tarihimden 1 gün sonra erken gebelik testi yaptım yine negatifti. 10 gün sonra 2 test yaptım ikiside negatifti. 13. Günde 2 test yaptım ikiside negatifti. Hamilelik söz konusu mudur. Korkuyorum.
Doğum kontrol hapı kullanıyorum hamile kalır mıyım ?
1 ay boyunca yasmin kullandım. Ve adetimin ilk gününden itibaren her gün aynı saatte aldım. Başladıktan 10 gün sonra ilişki yaşadım. Ve tablet bitiminde 2. Tablete geçmedim. Bu arada 2 gün kanamam oldu. Normal Reglim olmadığı için hesaplayamadım ve 2. Tableti kullanmadım . İlk tablet bittikten sonra ilişki yaşamadım hiç. Adet tarihimden 5 gün önce test yaptım negatifti adet tarihimden 1 gün sonra erken gebelik testi yaptım yine negatifti. 10 gün sonra 2 test yaptım ikiside negatifti. 13. Günde 2 test yaptım ikiside negatifti. Hamilelik söz konusu mudur. Korkuyorum.