A akın onur Forum Okuru 26 Şubat 2015 #12 PaSikA' Alıntı: Ce: Doğum gününe göre hangi hayvan burcu* Kugu Cok hassas ve narinsiniz. Kolay a$ik oluyorsunuz. Ne cok utangac ne cok giri$kensiniz. Arkada$ grubunuzda kirilmamasi icin kollanan birisiniz." çoğu bana uyuyor ama çok narin değilimdir 🙂 Genişletmek için tıkla ...
PaSikA' Alıntı: Ce: Doğum gününe göre hangi hayvan burcu* Kugu Cok hassas ve narinsiniz. Kolay a$ik oluyorsunuz. Ne cok utangac ne cok giri$kensiniz. Arkada$ grubunuzda kirilmamasi icin kollanan birisiniz." çoğu bana uyuyor ama çok narin değilimdir 🙂 Genişletmek için tıkla ...
Sevimli cadı Daimi Üye Üye 30 Haziran 2017 #13 Zaten kedileri çok severim ; Şubat 1 - 5 ~ Kedi Kedi Utangac ve sevimlisiniz. Tanimadiginiz insanlarla konu$mayi sevmez ama arkada$larinizla her$eyi payla$abilirsiniz. Arkada$ seciminde oldukca dikkatlisiniz. Sevilen birisiniz.
Zaten kedileri çok severim ; Şubat 1 - 5 ~ Kedi Kedi Utangac ve sevimlisiniz. Tanimadiginiz insanlarla konu$mayi sevmez ama arkada$larinizla her$eyi payla$abilirsiniz. Arkada$ seciminde oldukca dikkatlisiniz. Sevilen birisiniz.
F fatmakata Yeni Üye Üye 24 Aralık 2020 #15 Kugu Cok hassas ve narinsiniz. Kolay a$ik oluyorsunuz. Ne cok utangac ne cok giri$kensiniz. Arkada$ grubunuzda kirilmamasi icin kollanan birisiniz." ay evet kız bu ben yani
Kugu Cok hassas ve narinsiniz. Kolay a$ik oluyorsunuz. Ne cok utangac ne cok giri$kensiniz. Arkada$ grubunuzda kirilmamasi icin kollanan birisiniz." ay evet kız bu ben yani
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 24 Aralık 2020 #17 17 Aralık deyince benim aklıma tapeler geliyor yaaa haha