MEÇHUL Daimi Üye Üye 15 Mayıs 2009 #11 Cevap: Dj kaprisli'nin hayatı çok acıklı Hadi bakalım görüşelim bakalım bu davayı kim kazanacak.Bekle beni kapişim yepyeni senli konularımla karşınızda olacağım
Cevap: Dj kaprisli'nin hayatı çok acıklı Hadi bakalım görüşelim bakalım bu davayı kim kazanacak.Bekle beni kapişim yepyeni senli konularımla karşınızda olacağım
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 15 Mayıs 2009 #12 Cevap: Dj kaprisli'nin hayatı çok acıklı Meçhulim Allahm sana uzun uzunnnn ömürler versinnnn aminnnn.... koptum resmenn.. kapişimmmmm çok meşhur olmusssunn 😀 😀 😀 pu
Cevap: Dj kaprisli'nin hayatı çok acıklı Meçhulim Allahm sana uzun uzunnnn ömürler versinnnn aminnnn.... koptum resmenn.. kapişimmmmm çok meşhur olmusssunn 😀 😀 😀 pu
*şiker* Yeni Üye Üye 15 Mayıs 2009 #13 Cevap: Dj kaprisli'nin hayatı çok acıklı meçhul süpersiin yaa kızz..kapişi güzel anlatmışsın halini tatlıım..bakalım bu davayıı kim kazancak merak ettim
Cevap: Dj kaprisli'nin hayatı çok acıklı meçhul süpersiin yaa kızz..kapişi güzel anlatmışsın halini tatlıım..bakalım bu davayıı kim kazancak merak ettim
PaSikA Yeni Üye Üye 15 Mayıs 2009 #14 Cevap: Dj kaprisli'nin hayatı çok acıklı Kapiş demek Ajdar dinliycek kadar kötü durumdasın valla üzüldüm şimdi bu haline Hadi bakalım kızlar merakla bekliyoruz kim zaferle çıkacak konu yarışından 🙂
Cevap: Dj kaprisli'nin hayatı çok acıklı Kapiş demek Ajdar dinliycek kadar kötü durumdasın valla üzüldüm şimdi bu haline Hadi bakalım kızlar merakla bekliyoruz kim zaferle çıkacak konu yarışından 🙂
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 15 Mayıs 2009 #15 Cevap: Dj kaprisli'nin hayatı çok acıklı Müzikal kronolojinin kategorilere böyle ayrılması ayrı bir komedi gerçekten 🙂 Öykülendirme ve karakter analizi hoş olmuş 😀 Konu davanızı merakla takip etmekteyim sevgili arkadaşlarım, sevgilerimle...
Cevap: Dj kaprisli'nin hayatı çok acıklı Müzikal kronolojinin kategorilere böyle ayrılması ayrı bir komedi gerçekten 🙂 Öykülendirme ve karakter analizi hoş olmuş 😀 Konu davanızı merakla takip etmekteyim sevgili arkadaşlarım, sevgilerimle...
kaprisli Yeni Üye Üye 15 Mayıs 2009 #16 Cevap: Dj kaprisli'nin hayatı çok acıklı Aussiecim meçhul beni bu konuyla meşhur etmedi ben meşhurdum zaten:seker: o rezil rüsva etti bekleyin siz merakla şu yoğunluğum bitsin kafamı toparlayayım meçhule güzel bir karşılık vericem davamdan ölmek var dönmek yokkk
Cevap: Dj kaprisli'nin hayatı çok acıklı Aussiecim meçhul beni bu konuyla meşhur etmedi ben meşhurdum zaten:seker: o rezil rüsva etti bekleyin siz merakla şu yoğunluğum bitsin kafamı toparlayayım meçhule güzel bir karşılık vericem davamdan ölmek var dönmek yokkk
zaga Üye Üye 15 Mayıs 2009 #17 Cevap: Dj kaprisli'nin hayatı çok acıklı evet kaprisliden sonra meçhulude müzik dinlerken yakaladık ama ne dinlediğini ve ne yapmaya çalıştığını bir türlü anlıyamadık
Cevap: Dj kaprisli'nin hayatı çok acıklı evet kaprisliden sonra meçhulude müzik dinlerken yakaladık ama ne dinlediğini ve ne yapmaya çalıştığını bir türlü anlıyamadık
MEÇHUL Daimi Üye Üye 16 Mayıs 2009 #18 Cevap: Dj kaprisli'nin hayatı çok acıklı Kaprisliyi pest ettiricem.Yaşasın kötülük die kendi bestelediğim bir şarkıyı dinliyorum zagacımAyrıca yaptığım da oley oley dansıdır:seker:
Cevap: Dj kaprisli'nin hayatı çok acıklı Kaprisliyi pest ettiricem.Yaşasın kötülük die kendi bestelediğim bir şarkıyı dinliyorum zagacımAyrıca yaptığım da oley oley dansıdır:seker:
kar_tanesi Yeni Üye Üye 16 Mayıs 2009 #19 Cevap: Dj kaprisli'nin hayatı çok acıklı vahh kapiş vahhh demek bu hallerede düştün haaa şunu söyleyim bu meçhul varya seni çig çig yer alimallah kork ondan şimdi neler düşünüyodur senin hakkında boşa demiyolar şam seytanı die
Cevap: Dj kaprisli'nin hayatı çok acıklı vahh kapiş vahhh demek bu hallerede düştün haaa şunu söyleyim bu meçhul varya seni çig çig yer alimallah kork ondan şimdi neler düşünüyodur senin hakkında boşa demiyolar şam seytanı die
MEÇHUL Daimi Üye Üye 16 Mayıs 2009 #20 Cevap: Dj kaprisli'nin hayatı çok acıklı Kartanem sen anladın beni:meçhul: