GaMzE_18 Üye Üye 12 Ağustos 2009 #1 (: dıyet gunlugum :) hatunlar benım boy 1.60 kılo 55 ideeal kılom 52 tabı kaç gundur basladım dıyorum ama hep bozdum sızede acıklıyorumkı bıdaha dıyetımı bozmıyım "REÇELLERLE" NEYSE ben bu gun keısn basladım sızede haber verıcem zayıfladıkcaa 🙂🙂🙂
hatunlar benım boy 1.60 kılo 55 ideeal kılom 52 tabı kaç gundur basladım dıyorum ama hep bozdum sızede acıklıyorumkı bıdaha dıyetımı bozmıyım "REÇELLERLE" NEYSE ben bu gun keısn basladım sızede haber verıcem zayıfladıkcaa 🙂🙂🙂
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 12 Ağustos 2009 #2 Hadi hayırlı uğurlu olsun dadlum 😀 keşke ben senin suan oldugun kiloda olsam ahh ahh .. Hadi bakalım bu sefer bozma bak günlüğede başlamıssınn 😀
Hadi hayırlı uğurlu olsun dadlum 😀 keşke ben senin suan oldugun kiloda olsam ahh ahh .. Hadi bakalım bu sefer bozma bak günlüğede başlamıssınn 😀
HaYaL Daimi Üye Üye 12 Ağustos 2009 #3 Anoww 3 kilocuk mu verecen hiç bişey değil yaa 1 haftalık iş🙂Hadi kolay gelsin canım...
GaMzE_18 Üye Üye 12 Ağustos 2009 #5 ay taktım valla zyıflıcamm.işte insan oglu nankor oluyorr... yazın 62 kıloyken 55 olsam yeter dıodum 55 oldum ama sımdı bunuda begenmıyorum 😕
ay taktım valla zyıflıcamm.işte insan oglu nankor oluyorr... yazın 62 kıloyken 55 olsam yeter dıodum 55 oldum ama sımdı bunuda begenmıyorum 😕
GaMzE_18 Üye Üye 14 Ağustos 2009 #6 dun 2 de kuzen msj attı kızartma yapıom gel dıe ay benı kandırdı bende gıttım ...2 gundur yemıodum dıkkat edıodum ama dun gece 2.30 da kızartma yedım
dun 2 de kuzen msj attı kızartma yapıom gel dıe ay benı kandırdı bende gıttım ...2 gundur yemıodum dıkkat edıodum ama dun gece 2.30 da kızartma yedım
S sade_soda Yeni Üye Üye 14 Ağustos 2009 #7 gamzecim diyet yapacam diye aç bırakma kendini, yaş itibariyle zararlı derim ben.spor yap bol bol, bir de sıvı fazla tüket.herşeyi ye 😀
gamzecim diyet yapacam diye aç bırakma kendini, yaş itibariyle zararlı derim ben.spor yap bol bol, bir de sıvı fazla tüket.herşeyi ye 😀
GaMzE_18 Üye Üye 14 Ağustos 2009 #8 ben herseyden yıyorum sadece kızatma ekmek tarzı seyler fazla tuketmemeye calısıyorum :=) sporda yapıyorumm 🙂🙂:🙂
ben herseyden yıyorum sadece kızatma ekmek tarzı seyler fazla tuketmemeye calısıyorum :=) sporda yapıyorumm 🙂🙂:🙂
S sade_soda Yeni Üye Üye 14 Ağustos 2009 #9 tamam canım benim, ben eskiden diyet diye aç kalırdım ama zayıflayamazdım😀 anca yüzden zayıflardım🙂 onun için dedim
tamam canım benim, ben eskiden diyet diye aç kalırdım ama zayıflayamazdım😀 anca yüzden zayıflardım🙂 onun için dedim