aSqimSin Yeni Üye Üye 24 Eylül 2008 #11 Cevap: Dinlemeyi Sevdiğiniz Müzik Türleri Nelerdir? Rap - Hip Hop (daha çok Sagopa Kajmer) Pop (kulağa hoş gelen yaz müzaikleri) Klasik müzik.. (arada iyi geliyor)
Cevap: Dinlemeyi Sevdiğiniz Müzik Türleri Nelerdir? Rap - Hip Hop (daha çok Sagopa Kajmer) Pop (kulağa hoş gelen yaz müzaikleri) Klasik müzik.. (arada iyi geliyor)
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 25 Eylül 2008 #12 Cevap: Dinlemeyi Sevdiğiniz Müzik Türleri Nelerdir? diğerrrrrrrrrrrrrrrr😀
MEÇHUL Daimi Üye Üye 18 Ekim 2008 #13 Cevap: Dinlemeyi Sevdiğiniz Müzik Türleri Nelerdir? :f015:😀ancing_hmm: dım tıs dım tıs dım tıss rap ve hipoppp
Cevap: Dinlemeyi Sevdiğiniz Müzik Türleri Nelerdir? :f015:😀ancing_hmm: dım tıs dım tıs dım tıss rap ve hipoppp
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 18 Ekim 2008 #14 Cevap: Dinlemeyi Sevdiğiniz Müzik Türleri Nelerdir? ben sadec arabesk ve duygusal yanı romantızım olsun bana yeter..:minik::minik:
Cevap: Dinlemeyi Sevdiğiniz Müzik Türleri Nelerdir? ben sadec arabesk ve duygusal yanı romantızım olsun bana yeter..:minik::minik:
sky35 Yeni Üye Üye 18 Ekim 2008 #15 Cevap: Dinlemeyi Sevdiğiniz Müzik Türleri Nelerdir? kulağıma hoş gelen her tarz müziği dinlerim.farketmez.🙂
Cevap: Dinlemeyi Sevdiğiniz Müzik Türleri Nelerdir? kulağıma hoş gelen her tarz müziği dinlerim.farketmez.🙂
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 13 Temmuz 2009 #16 ay cok ayip valla :seker: arabesk neden DIGER bölümünde oluyomus :seker: oda kendine ait bir yer hakkedio ama demi Ben arabesk dinliooom
ay cok ayip valla :seker: arabesk neden DIGER bölümünde oluyomus :seker: oda kendine ait bir yer hakkedio ama demi Ben arabesk dinliooom