oooff offf sevemicem ben bu tekirdağı belli oldu ordaki subayları yani
sürgün yeriymiş gerçekten belli... gidiceksinde 1 hafta yoksun gene Rabbim hayırlısıyla kazasız belasız gidip gelmeni nasip etsin... :küstüm: yakın diye sevindik o kadar ama yok...
çokk şanslısın inankii ne güzel görebiliyorsun..ben 1 yıldır görmüyorum sevgilimi izinde kullanmadı.. o yüzden 1 ay erken gelicek 11 kasımda yanımda inşş..Rabbim onları ve tüm mehmetçikleri korusun
görüyorum dediğim benimde gene internetten 🙂 ama hiç göremeyenlere göre şanslıyım tabi görebildim gittikden sonra bidaha ne zaman görürüm orayı Allah bilir zaten :küstüm: amiin canım aminn ekimde de düşürürseler çok iyi olucak :hıms:
görüyorum dediğim benimde gene internetten 🙂 ama hiç göremeyenlere göre şanslıyım tabi görebildim gittikden sonra bidaha ne zaman görürüm orayı Allah bilir zaten :küstüm: amiin canım aminn ekimde de düşürürseler çok iyi olucak :hıms: