büşra.shid Yeni Üye Üye 10 Haziran 2011 #51 canım Allah kavuştursun tez zamanda sabırlı olmya çalış çok zor olsa gerek 😕
MeLOo Daimi Üye Üye 10 Haziran 2011 #52 sudembeyaz' Alıntı: canımmmm allah kavuştursun beklemek sorun değil önemli olan karşındakinin haketmesi inşallah hakediyodur... Genişletmek için tıkla ... amin canım sağol 🙂 hakediyo hakediyo gideli daha 4 gün olmuşken bile bambaşka düşünmeye başlamış iyi yönde yani önceden iş meselesini hallederiz diyen insan şimdi planlar yapmaya başlamış evlenebilmek için
sudembeyaz' Alıntı: canımmmm allah kavuştursun beklemek sorun değil önemli olan karşındakinin haketmesi inşallah hakediyodur... Genişletmek için tıkla ... amin canım sağol 🙂 hakediyo hakediyo gideli daha 4 gün olmuşken bile bambaşka düşünmeye başlamış iyi yönde yani önceden iş meselesini hallederiz diyen insan şimdi planlar yapmaya başlamış evlenebilmek için
MeLOo Daimi Üye Üye 10 Haziran 2011 #53 büşraşit<3' Alıntı: canım Allah kavuştursun tez zamanda sabırlı olmya çalış çok zor olsa gerek 😕 Genişletmek için tıkla ... çok çok zormuş hemde ama bizim için gitti diyip sabretmeye çalışıyoruz artık 🙂 sonu güzel olucak inşallah
büşraşit<3' Alıntı: canım Allah kavuştursun tez zamanda sabırlı olmya çalış çok zor olsa gerek 😕 Genişletmek için tıkla ... çok çok zormuş hemde ama bizim için gitti diyip sabretmeye çalışıyoruz artık 🙂 sonu güzel olucak inşallah
MeLOo Daimi Üye Üye 24 Temmuz 2011 #54 Allahım çoook mutluyum çoookkk dualarımı kabul etti aşkım tekirdağa gidiyoo bana 3 saat
EnCey Daimi Üye Üye 9 Ağustos 2011 #55 MeLOo' Alıntı: Allahım çoook mutluyum çoookkk dualarımı kabul etti aşkım tekirdağa gidiyoo bana 3 saat Genişletmek için tıkla ... tatlımmm çok sevindim senin adına darısı başımaa......
MeLOo' Alıntı: Allahım çoook mutluyum çoookkk dualarımı kabul etti aşkım tekirdağa gidiyoo bana 3 saat Genişletmek için tıkla ... tatlımmm çok sevindim senin adına darısı başımaa......
MeLOo Daimi Üye Üye 15 Ağustos 2011 #56 encey' Alıntı: tatlımmm çok sevindim senin adına darısı başımaa......[/QUOTE inşallah canım 🙂 Genişletmek için tıkla ...
encey' Alıntı: tatlımmm çok sevindim senin adına darısı başımaa......[/QUOTE inşallah canım 🙂 Genişletmek için tıkla ...
MeLOo Daimi Üye Üye 15 Ağustos 2011 #57 [video=youtube;EKduvqXf4-E] teşekkür ederim böyle baktığın için teşekkürler aklımda kaldığın için karanlıktan korkmuyorum eskisi gibi senin yanın en aydınlık beyaz benim için ...
[video=youtube;EKduvqXf4-E] teşekkür ederim böyle baktığın için teşekkürler aklımda kaldığın için karanlıktan korkmuyorum eskisi gibi senin yanın en aydınlık beyaz benim için ...
MeLOo Daimi Üye Üye 15 Ağustos 2011 #59 seviyorummm uleeeeeeeeeeeynnn güzel gözlüm benimmm aşıkım mutluyum huzurluyum!!! Allah bozmasın! ( aminnnn ) 😀
seviyorummm uleeeeeeeeeeeynnn güzel gözlüm benimmm aşıkım mutluyum huzurluyum!!! Allah bozmasın! ( aminnnn ) 😀
EnCey Daimi Üye Üye 15 Ağustos 2011 #60 MeLOo' Alıntı: seviyorummm uleeeeeeeeeeeynnn güzel gözlüm benimmm aşıkım mutluyum huzurluyum!!! Allah bozmasın! ( aminnnn ) 😀 Genişletmek için tıkla ... Amin amin...! bende aşıkım yaww bozmasn Allah'ım mutluluğumuzu Melo..
MeLOo' Alıntı: seviyorummm uleeeeeeeeeeeynnn güzel gözlüm benimmm aşıkım mutluyum huzurluyum!!! Allah bozmasın! ( aminnnn ) 😀 Genişletmek için tıkla ... Amin amin...! bende aşıkım yaww bozmasn Allah'ım mutluluğumuzu Melo..