MeLOo Daimi Üye Üye 12 Şubat 2012 #231 hakkın yokdu buna...!!!!!!!! ama merak etme hiçbişey anlamıcaksın o güne kadar... gelip de bitirdiğin beni görene kadar sana söz hiçbişey anlamıcaksın!
hakkın yokdu buna...!!!!!!!! ama merak etme hiçbişey anlamıcaksın o güne kadar... gelip de bitirdiğin beni görene kadar sana söz hiçbişey anlamıcaksın!
MeLOo Daimi Üye Üye 13 Şubat 2012 #233 neden bişeyler kötü gitmeden adam gibi açıklama yapmazlar ki nedeeeeeeeeeeeeeeen kavgalardan sonra alevlenen aşk aah ahh keşke olsan yanımda :hıms: SENİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUMMMMMM BEEEE 173
neden bişeyler kötü gitmeden adam gibi açıklama yapmazlar ki nedeeeeeeeeeeeeeeen kavgalardan sonra alevlenen aşk aah ahh keşke olsan yanımda :hıms: SENİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUMMMMMM BEEEE 173
EnCey Daimi Üye Üye 14 Şubat 2012 #234 MeLOo' Alıntı: neden bişeyler kötü gitmeden adam gibi açıklama yapmazlar ki nedeeeeeeeeeeeeeeen kavgalardan sonra alevlenen aşk aah ahh keşke olsan yanımda :hıms: SENİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUMMMMMM BEEEE 173 Genişletmek için tıkla ... Ha şöyleeeee!!!
MeLOo' Alıntı: neden bişeyler kötü gitmeden adam gibi açıklama yapmazlar ki nedeeeeeeeeeeeeeeen kavgalardan sonra alevlenen aşk aah ahh keşke olsan yanımda :hıms: SENİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUMMMMMM BEEEE 173 Genişletmek için tıkla ... Ha şöyleeeee!!!
D dünüş Aktif Üye Üye 14 Şubat 2012 #235 Allah kavuştursun canım Sağ salim Allah vatani görevini yapıp gelmesini nasip etsin Allahım tüm askerlerimizi korusun...Amin
Allah kavuştursun canım Sağ salim Allah vatani görevini yapıp gelmesini nasip etsin Allahım tüm askerlerimizi korusun...Amin
MeLOo Daimi Üye Üye 14 Şubat 2012 #236 dileksemih' Alıntı: Allah kavuştursun canım Sağ salim Allah vatani görevini yapıp gelmesini nasip etsin Allahım tüm askerlerimizi korusun...Amin Genişletmek için tıkla ... amin canım sağol 🙂
dileksemih' Alıntı: Allah kavuştursun canım Sağ salim Allah vatani görevini yapıp gelmesini nasip etsin Allahım tüm askerlerimizi korusun...Amin Genişletmek için tıkla ... amin canım sağol 🙂
MeLOo Daimi Üye Üye 14 Şubat 2012 #237 deli sevgilim beniiiiiiim yaaaaaaaa güzel gözlümmmmmmmmmmmmmm huzuruuuummmmmmmmmm sayende çiçekçi çocuk deli muamelesi yaptı bana ama olsun seni çoooooooooooookkkk seviyorummmmmmmmm
deli sevgilim beniiiiiiim yaaaaaaaa güzel gözlümmmmmmmmmmmmmm huzuruuuummmmmmmmmm sayende çiçekçi çocuk deli muamelesi yaptı bana ama olsun seni çoooooooooooookkkk seviyorummmmmmmmm
MeLOo Daimi Üye Üye 20 Şubat 2012 #238 166 birbirimize kavuşucağımız gün inşallah elbet gelicek ! hemde öyle hızlı gelicek ki biz yanına gelişimi konuşuyo olucazz şimdiden bile bu kadar heyecanlandırıyosa bizi bunun hayali gerçekleşince neler yaparız kiimbilir :hıms:
166 birbirimize kavuşucağımız gün inşallah elbet gelicek ! hemde öyle hızlı gelicek ki biz yanına gelişimi konuşuyo olucazz şimdiden bile bu kadar heyecanlandırıyosa bizi bunun hayali gerçekleşince neler yaparız kiimbilir :hıms:
MeLOo Daimi Üye Üye 22 Şubat 2012 #240 maşallah maşallaaaaaaah 🙂 sesin soluğun çıkmıo hiç sen napıon bakm yaa duvarnda kapalı