diğer yarım gidiyor...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MeLOo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vayyyy bee hayalini kurduğumuz gündeyiz sevgilim bugün tammmmm
şafak 180 gelmicek gibiydi bugünler hayal gibi geliyodu bu şafak şimdi içindeyiz

günler nası geçiyo anlamıyorum anlamıyoruz.. zaten işin en büyük avantajı bu oldu :hıms: bizim şafağımızsa
81 olmuş

180 günn vaayyy ne abuk gecti şka maka arkadaşım

başları olmasada son bikaç ayı çabuk geçio hakkaten 😀 tabi bi çift görene kadar,üşüyene kadar vs vs şimdi saymim hepsini ama kalan günlere bakıp moral bulabiliyoruz artık bitanemle bu da bişiy tabi aşkımm beniiiiiiiiiiiiiim

darısı başına yivrum :hımd:

[h=6]Özlem kokar bu şehir, bu topraklar...Özlem kokar sensiz, renksiz ve yorgun şafaklar...Seni arar biçare mahsun gözler...Hasret dolar, kahır süzülür tenime...Özlem kokar ıslak ıslak... Üşür sensiz yüreğim, titrer garip, sensiz bedenim, ince bir sızı çalar kapımı, açsam özlem girer, kapatsam umutlar söner...Kendimden uzağım şimdi, sana yakın olduğum kadar...Hayalin bıçak kadar keskin, paramparça bu şehir, oluk oluk akar geçer önümden, hatıralar özlem kokar...Ve yüreğim hasretinde..'ASKERİM'[/h]

Ben Asker Yariyim! Güçlü,Sabırlı,Vefakar. Herşeyden önce Duam vardır. Ve herşeyden önemli önce Askerim vardır ! Onun yüzü gülmüyorsa Yaklaşmayın bana o an hayat zordur. Bakmayın şaşkın şaşkın kelebek gibi uçuyorsam ya mehtabım yakındır ya çarşımız vardır yada askerim mutludur. Sanmayın boynumdaki sadece tarz için bir künye değildir. Manası büyük " Gururdur , Onurdur " o künye.. Elimden telefon düşmez evet ! Ama sanmayın gırgır şamata yaparım o telefonla. Ben o telefonla Görevde olan Candamarımdan haber beklerim... Hayat 30 gün kadar molaya girmiştir hor görmeyin anlamaya çalışın..