gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 12 Ocak 2012 #212 encey' Alıntı: oofff çok az kalmış maşallahhh.. nerde yapıyor askerliğini? Genişletmek için tıkla ... çankırıda yapıyorr canım benim ...
encey' Alıntı: oofff çok az kalmış maşallahhh.. nerde yapıyor askerliğini? Genişletmek için tıkla ... çankırıda yapıyorr canım benim ...
MeLOo Daimi Üye Üye 15 Ocak 2012 #214 şafakda karışıklık olmuş yaa atarsaaa 202 be az kaldıı 200 den düşmeye az kaldıı yırtılmaya son 2
MeLOo Daimi Üye Üye 16 Ocak 2012 #216 encey' Alıntı: Bitmesine çok az kaldı sanki yaa😀 Genişletmek için tıkla ... sorma yavrum yaa 458 diyodum hayaldi hatta hayal bile değildi 200 den düşebilmek şimdi onları yaşıyoruz :hıms: bu sınavıda vericez inşallah sevgilimle
encey' Alıntı: Bitmesine çok az kaldı sanki yaa😀 Genişletmek için tıkla ... sorma yavrum yaa 458 diyodum hayaldi hatta hayal bile değildi 200 den düşebilmek şimdi onları yaşıyoruz :hıms: bu sınavıda vericez inşallah sevgilimle
EnCey Daimi Üye Üye 16 Ocak 2012 #217 MeLOo' Alıntı: sorma yavrum yaa 458 diyodum hayaldi hatta hayal bile değildi 200 den düşebilmek şimdi onları yaşıyoruz :hıms: bu sınavıda vericez inşallah sevgilimle Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun canım yaaa çoğu bitti azı kaldı hesabındasınız... darısı başıma... Aşarsınız elbette
MeLOo' Alıntı: sorma yavrum yaa 458 diyodum hayaldi hatta hayal bile değildi 200 den düşebilmek şimdi onları yaşıyoruz :hıms: bu sınavıda vericez inşallah sevgilimle Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun canım yaaa çoğu bitti azı kaldı hesabındasınız... darısı başıma... Aşarsınız elbette
*şiker* Yeni Üye Üye 16 Ocak 2012 #218 beklerken sabır ve sevginiz olsun..benim askerimde kasımda gelmişti 🙂 özlemekte güzel bişeyy..Rabbim tüm bekleyenlerin başınaa
beklerken sabır ve sevginiz olsun..benim askerimde kasımda gelmişti 🙂 özlemekte güzel bişeyy..Rabbim tüm bekleyenlerin başınaa
MeLOo Daimi Üye Üye 16 Ocak 2012 #219 encey' Alıntı: Hayırlısı olsun canım yaaa çoğu bitti azı kaldı hesabındasınız... darısı başıma... Aşarsınız elbette Genişletmek için tıkla ... aminnn canım innşallah 😀 bi başlasın sende diceksin o adımı bi kere attın mı o kapıdan içeri girdi mi gerisi geliyo 🙂
encey' Alıntı: Hayırlısı olsun canım yaaa çoğu bitti azı kaldı hesabındasınız... darısı başıma... Aşarsınız elbette Genişletmek için tıkla ... aminnn canım innşallah 😀 bi başlasın sende diceksin o adımı bi kere attın mı o kapıdan içeri girdi mi gerisi geliyo 🙂
MeLOo Daimi Üye Üye 18 Ocak 2012 #220 şafaaaaaaak 199 ohhh beeeee düştük 200 den güzel gözlü huzurummm neleer neeler atlattık biz bunu da bitircez bi anımız daha olucak geride bıraktığımız çocuklarımıza anlatıcak bi hatıramız daha oldu :hıms:
şafaaaaaaak 199 ohhh beeeee düştük 200 den güzel gözlü huzurummm neleer neeler atlattık biz bunu da bitircez bi anımız daha olucak geride bıraktığımız çocuklarımıza anlatıcak bi hatıramız daha oldu :hıms: