K
Kayıtsız Üye
Forum Okuru
Diane 35 Kullanarak hamile kalanlar var mı ?
Diane 35 Kullanarak hamile kalanlar var mı ?
Merhaba 8 aydir diane 35 kullaniyorum bu ay birakip adet gormeyi bekleyecegim baska yollardan korunsam dahi hapi birakmanin etkisiyle hamile kalinir midiane 35 kullanan varmıııı ??
Diane 35 kullananlar diane 35 diana kullananlar yan etkileri diana selam kızlar doktora gıtmıstım 1 ay once bana yumurtalıkların tembel dedı ve bana once orgametril verdı 1 hafta kullanıcam daha sonra da 3 gun sonra da diane 35 kullanıcam yan etkılerı neler herkes kılo yapıyo dıyoo yaaa yemesem...
www.meleklermekani.com
Diane 35 Doğum Kontrol Hapı Kullananlar Dikkat !
Bu konu; Diane 35 Doğum Kontrol Hapı Kullananlar Dikkat haberi hakkında bilgiler vermektedir. Sevgili melekler, az önce yayınlanan bir habere göre Fransa'da Diane 35 kullanan 4 kadın ölmüş. Doğum kontrol hapı olan Diane 35 aynı zamanda sivilce ve kist tedavisi için de kullanılıyordu. Yapılan...
www.meleklermekani.com
diane 35 kullanımı
adet düzensizliği için doktora gittim bna diane 35i önerdi ileride hamilelik için sıkıntısı varmıdır doğum kontrol hapı yazıyor üstnde ??
www.meleklermekani.com
Tüylenme için Diane 35 kullanan var mı ?
Tüylenme için doktorum bana Diane 35 verdi kızlar çok fazla tetkikte yapılmamıştı şimdi korkuyorum ya daha fazla tüylenme sıkıntısı yaşarsam nelere dikkat edeyim. Kontrol için Ankara da bana tavsiye edeceğimiz bir hastane ya da doktor var mı hangi testleri yaptırmam gerekiyor. Etkisini ne kadar...
www.meleklermekani.com