Diane 35 kullanan var mı yardım gerekiyor kızlar bana
Diane 35 kullanan kadınlar diane35 kullananlar yardım lütfen
Adet sancısı için gittim diane 35 verdi 3 kutu birer hafta ara ile bitirmemi istedi kutuları aynı saatlerde al dedi ama aç mı tok mu söylemedi eczane de birşey demedi yardım edebilecek olan biri var mı diane 35 kullananlar bu tam olalrak ne için kullanılıyor bana birşeyler söyleyecek kimse var mı acaba ?
Merhabalar hayatım. Bu hap genelde doğum kontrol yöntemi olarak kullanılmakta. Hemen aşağıda ilgili konu başlıklarını incele eğer halen kafanda sorun olur ise lütfen bizlere sorularını, anlaşılır şekilde gönder yardımcı olalım hayatım.
Diane 35 kullananlar diane 35 diana kullananlar yan etkileri diana selam kızlar doktora gıtmıstım 1 ay once bana yumurtalıkların tembel dedı ve bana once orgametril verdı 1 hafta kullanıcam daha sonra da 3 gun sonra da diane 35 kullanıcam yan etkılerı neler herkes kılo yapıyo dıyoo yaaa yemesem...
diana 35 doğum kontrol hapı nedir,diana 35 doğum kontrol hapı nasıl kullanılır,diana 35 doğum kontrol hapının yan etkileri varmı,diana 35 doğum kontrol hapı hakkında bilgiler Diane 35, kadınlık hormonuna (östrojen) benzer ve erkeklik hormonuna (androjen) karşı etki gösteren bir ilaç...
Diane 35 Kullanarak hamile kalanlar var mı ? Merhaba 8 aydir diane 35 kullaniyorum bu ay birakip adet gormeyi bekleyecegim baska yollardan korunsam dahi hapi birakmanin etkisiyle hamile kalinir mi https://www.meleklermekani.com/threads/diane-35-kullanan-varmiiii.173903/...