depreM Yeni Üye Üye 15 Mayıs 2008 #1 depreM Köşesi Köşenin yandan yemişi... Merhaba..Burası da benim köşem(miş).. Köşe(!)me takılın... 😛arty:
İzmirella Yeni Üye Üye 15 Mayıs 2008 #2 Ce: depreM Köşesi hoş geldin aramıza depremm .. ayy ama ismin benii ürkütüyoooo..
mislinay Yeni Üye Üye 15 Mayıs 2008 #3 Ce: depreM Köşesi deprem köşen hayırlı ziyaretçin bol olsun canım keyifli zamanlar geçirmen dileğiyle...
Ce: depreM Köşesi deprem köşen hayırlı ziyaretçin bol olsun canım keyifli zamanlar geçirmen dileğiyle...
DarkAngeL *MaWinin kankası Üye 18 Mayıs 2008 #6 Ce: depreM Köşesi valla depremciğimm pastayı tam olarak getirmek isterdim ama dayanamadımm çok özürr canımcımm...bol sohbetlerin olur inşallah..
Ce: depreM Köşesi valla depremciğimm pastayı tam olarak getirmek isterdim ama dayanamadımm çok özürr canımcımm...bol sohbetlerin olur inşallah..
*jellibon* Daimi Üye Üye 4 Haziran 2008 #10 Cevap: depreM Köşesi deprem canım köşen hayırlı olsun kendine çok iyi bak keyifli forumlar dilerim canım
Cevap: depreM Köşesi deprem canım köşen hayırlı olsun kendine çok iyi bak keyifli forumlar dilerim canım