SaBıR MeLeĞi Aktif Üye Üye 1 Kasım 2008 #2 Cevap: Dantel Halı Örneği kız bune avuç içi kadar dantel öremiyom ben şuna bak valla süperrr tşk cnm benim
Cevap: Dantel Halı Örneği kız bune avuç içi kadar dantel öremiyom ben şuna bak valla süperrr tşk cnm benim
*jellibon* Daimi Üye Üye 7 Kasım 2008 #4 Cevap: Dantel Halı Örneği helal olsun ama ben kıyama ki bunu yere koymaya
Vijdan Yeni Üye Üye 7 Kasım 2008 #6 Cevap: Dantel Halı Örneği Yazık,günahtır emeğe..Dantel halı hemde..
mislinay Yeni Üye Üye 8 Kasım 2008 #7 Cevap: Dantel Halı Örneği evet ya üzerine bastıkça kayar ikidebir onumu düzelticez yahuu😀 yapanın eline sağlık saol adminim emeğine sağlık
Cevap: Dantel Halı Örneği evet ya üzerine bastıkça kayar ikidebir onumu düzelticez yahuu😀 yapanın eline sağlık saol adminim emeğine sağlık
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 14 Aralık 2008 #8 Cevap: Dantel Halı Örneği harikaymış nemesis ellerine sağlık🙂 valla bunu örmek sabır işi helal olsun...
Cevap: Dantel Halı Örneği harikaymış nemesis ellerine sağlık🙂 valla bunu örmek sabır işi helal olsun...
japonum Yeni Üye Üye 14 Aralık 2008 #9 Cevap: Dantel Halı Örneği uraşmaya değmez bence nekadar güzel hazır şeyler var😀
S su.ay Yeni Üye Üye 20 Aralık 2009 #10 insan küçücük danteli örmeye zorlanıyor. bu kadarı da öremem herhalde.