Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 1 Ocak 2008 #1 DamlaX Doğumgünün Kutlu Olsun! :birthday: :birthday: Nice mutlu ve sağlıklı yıllar dilekleriyle doğumgününü kutluyorum canım, gönlünden geçen her güzelliğin başına gelmesi dileğiyle sevgiler... 🙂
:birthday: :birthday: Nice mutlu ve sağlıklı yıllar dilekleriyle doğumgününü kutluyorum canım, gönlünden geçen her güzelliğin başına gelmesi dileğiyle sevgiler... 🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 1 Ocak 2008 #2 Ce: DamlaX Doğumgünün Kutlu Olsun! doğum günün kutlu olsun damlacım iyiki doğdun iyi seni tanıdım bu sitede nice yaşlara inşallah
Ce: DamlaX Doğumgünün Kutlu Olsun! doğum günün kutlu olsun damlacım iyiki doğdun iyi seni tanıdım bu sitede nice yaşlara inşallah
ms_enemy Yeni Üye Üye 1 Ocak 2008 #3 Ce: DamlaX Doğumgünün Kutlu Olsun! doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnn
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 1 Ocak 2008 #4 Ce: DamlaX Doğumgünün Kutlu Olsun! dogum günün kutlu olsun canim, nice senelere insallah...
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 2 Ocak 2008 #5 Ce: DamlaX Doğumgünün Kutlu Olsun! doğumgünün kutlu olsun damla nice yıllara canım😉
nazlıcan Yeni Üye Üye 2 Ocak 2008 #6 Ce: DamlaX Doğumgünün Kutlu Olsun! nice uzun yıllara damla dogum günün kutlu olsun
M Misafir Forum Okuru 2 Ocak 2008 #7 Ce: DamlaX Doğumgünün Kutlu Olsun! damlacım iyiki doğdun canım nice yıllara sevdiklerinle beraber mutlu ömürler olsun inş :becky:
Ce: DamlaX Doğumgünün Kutlu Olsun! damlacım iyiki doğdun canım nice yıllara sevdiklerinle beraber mutlu ömürler olsun inş :becky:
yalnıss Yeni Üye Üye 3 Ocak 2008 #8 Ce: DamlaX Doğumgünün Kutlu Olsun! nice uzun yıllara damla dogum günün kutlu olsun
melegim Yeni Üye Üye 6 Ocak 2008 #9 Ce: DamlaX Doğumgünün Kutlu Olsun! dogum gunun kutlu olsun cnm nice mutlu yıllar