miss angel Yeni Üye Üye 9 Ocak 2010 #81 yaklaşmanı istemiyorum dedi adam.... belkide korkuyordu tekardan tutulmaya bir ayışığı gecesnde....
juju Yeni Üye Üye 9 Ocak 2010 #82 Gece mi hüznü çekiyor, yoksa hüzün gelmek için geceyi mi bekler bilinmez.
miss angel Yeni Üye Üye 9 Ocak 2010 #83 bilinmez yollar açıldı şimdi önüme sonunu bilmezken neden gireyim yollara derken bide bakmışım yolları yarılamşm ya sonu ne olur dye yaknmaktaym şimdi.....
bilinmez yollar açıldı şimdi önüme sonunu bilmezken neden gireyim yollara derken bide bakmışım yolları yarılamşm ya sonu ne olur dye yaknmaktaym şimdi.....
juju Yeni Üye Üye 9 Ocak 2010 #84 Şimdi beni vurun bitsin bu tek kişilik oyun Bu aşkı bitirecek kadar güçlü değilim
juju Yeni Üye Üye 10 Ocak 2010 #86 Sen Gidince Buralardan Sessizce Buralar Gitmiş Peşinden Gizlice Bir Aldanış Yada Kaçış Tenin Hala Tenimde
Sen Gidince Buralardan Sessizce Buralar Gitmiş Peşinden Gizlice Bir Aldanış Yada Kaçış Tenin Hala Tenimde
miss angel Yeni Üye Üye 10 Ocak 2010 #87 tenimde senden kalan gecenin kokusu..ben artık korkmuyorum yaşamaktan yarınları....
miss angel Yeni Üye Üye 10 Ocak 2010 #89 hesabını veremedğin şeyler yaşamktansa hesabsız gelckler terchindi değil mi ahh sevgili???