M Misafir Forum Okuru 29 Ekim 2010 #12 ''Benim nâçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktir; fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidâr kalacaktir.'' Türk ulusunun Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun... Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!!
''Benim nâçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktir; fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidâr kalacaktir.'' Türk ulusunun Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun... Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!!
HaYaL Daimi Üye Üye 29 Ekim 2010 #13 Tüm ulusumuzun Cumhuriyet Bayramını kutlarım....Saygılarımla büyük Ata'm....
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 29 Ekim 2010 #15 türküz ya türküz varmı ötesi.. Dünde...bugünde ...yarında ... heyyy gençler büyükler küçükler..! Hepimizin bayramı bu hayırlı olsun türklüğe..
türküz ya türküz varmı ötesi.. Dünde...bugünde ...yarında ... heyyy gençler büyükler küçükler..! Hepimizin bayramı bu hayırlı olsun türklüğe..
W wurgun038 Forum Okuru 29 Ekim 2011 #17 Yakarışa geçivermişti hepsi birde, İçini döküyordu herkes derinden; Kuduruyordu mütegallipler kederinden Ve emindi mehmetçik yarın ki zaferinden Mustafa Kemal Atatürk
Yakarışa geçivermişti hepsi birde, İçini döküyordu herkes derinden; Kuduruyordu mütegallipler kederinden Ve emindi mehmetçik yarın ki zaferinden Mustafa Kemal Atatürk