daha önce hiç yapmadım ama bu diyetle kilo verenlerin olduğunu biliyorum özellikle haftada üç beş kilodan bahsediliyor tabiki bende onların yalancısıyım ama denemek lazım bilmediğim için net üzerinden araştırma yaptım aşağıdaki şekilde uygulamanız mümkün olacaktır diye düşünüyorum.
Siz yinede bu işe kalkışmadan önce diyetisyene ya da doktora danışmanızda fayda olduğunu düşünüyorum.
Öncelikle çörek otu alacaksınız havan eli dediğiiz bir şekilde içindeki malzemeleri un yani toz haline gelene kadar ezeceksiniz bu son derece önemli.
Bu dediğim işlemi çok yapıp saklamayacaksınız kullanacağınız zaman yine ezip öyle kullanacaksınız. 1 tatlı kaşığı olarak ezecek ve tatlı kaşığı dolusunu ağzınıza alıp tüketeceksiniz bol su içeceksiniz üzerine en az 2 bardak tüketmelisiniz. Yemeklerden bir saat önce tüketeceksiniz metabolizmanızın inanılmaz hızlandığını göreceksiniz.
deneyip bize de yazarsanız güzel olur. Bu toz şeklinde yenildiğinde dediğimiz gibi metabolizmanın yakma hızı artacak ve sizi tok tutacaktır.