sılam_nisa Hamiş Melek 20 Şubat 2011 #1 Çoraplarınız atmayın,değerlendirelim :) Aaaa çorapta değerlendirilir mi demeyin , bakın el alem neler yapmış hanımlar. Hadi bakalım becerikli meleklerim bebeğinizin odasını siz doldurun.El emeği göz nuru çorap oyuncaklar ,gell vatandaş gelllll!!!
Aaaa çorapta değerlendirilir mi demeyin , bakın el alem neler yapmış hanımlar. Hadi bakalım becerikli meleklerim bebeğinizin odasını siz doldurun.El emeği göz nuru çorap oyuncaklar ,gell vatandaş gelllll!!!
M Misafir Forum Okuru 21 Şubat 2011 #2 Ayy bayıldım ben bunlara yaa Bu oyuncaklardan kim yaparsa, bende isterim valla
sılam_nisa Hamiş Melek 21 Şubat 2011 #5 RüYaM' Alıntı: Ayy bayıldım ben bunlara yaa Bu oyuncaklardan kim yaparsa, bende isterim valla Genişletmek için tıkla ... tamam adminem önce hamiş olayım sonra bebişin odasına bunlardan yaparkene bidenede Rüyama teyzeye gönderelim dicem tamam mı $ul€' Alıntı: ayy ayy bayıldım buna... Kim yapcak şimdi bana bundan Genişletmek için tıkla ... şulem bekle cicim az kaldı hamiş kalınca hediye gönderecem bundanda sana gönderirim taammı HaYaL' Alıntı: Ay süperler valla bayıldım yaa.🙂 Genişletmek için tıkla ... demi hayalim bende çok beğendim inşallah bebeklerimizin odasına yaparız :bebeğim:
RüYaM' Alıntı: Ayy bayıldım ben bunlara yaa Bu oyuncaklardan kim yaparsa, bende isterim valla Genişletmek için tıkla ... tamam adminem önce hamiş olayım sonra bebişin odasına bunlardan yaparkene bidenede Rüyama teyzeye gönderelim dicem tamam mı $ul€' Alıntı: ayy ayy bayıldım buna... Kim yapcak şimdi bana bundan Genişletmek için tıkla ... şulem bekle cicim az kaldı hamiş kalınca hediye gönderecem bundanda sana gönderirim taammı HaYaL' Alıntı: Ay süperler valla bayıldım yaa.🙂 Genişletmek için tıkla ... demi hayalim bende çok beğendim inşallah bebeklerimizin odasına yaparız :bebeğim:
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 21 Şubat 2011 #6 Gel vatandaş gel bir alana bir bedavanede olsa sılamdan bunlar😀
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 22 Şubat 2011 #7 Valla böyle maharetli hatunlara bayılıyorum nerden akıl edip bulurlar..Çok güzeller canım paylaşım için teşekkürler
Valla böyle maharetli hatunlara bayılıyorum nerden akıl edip bulurlar..Çok güzeller canım paylaşım için teşekkürler
sılam_nisa Hamiş Melek 22 Şubat 2011 #8 KeLeBeK's' Alıntı: Gel vatandaş gel bir alana bir bedavanede olsa sılamdan bunlar😀 Genişletmek için tıkla ... kelebem doğur sanada yapacam gell vatandaşş demek haa ÇİTOS' Alıntı: Valla böyle maharetli hatunlara bayılıyorum nerden akıl edip bulurlar..Çok güzeller canım paylaşım için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... aynen çitosum nasıl akıl ediyorlarsa iyi ediyorlar benimgibi tembellerde modellerini alıp uyguluyo böle işte
KeLeBeK's' Alıntı: Gel vatandaş gel bir alana bir bedavanede olsa sılamdan bunlar😀 Genişletmek için tıkla ... kelebem doğur sanada yapacam gell vatandaşş demek haa ÇİTOS' Alıntı: Valla böyle maharetli hatunlara bayılıyorum nerden akıl edip bulurlar..Çok güzeller canım paylaşım için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... aynen çitosum nasıl akıl ediyorlarsa iyi ediyorlar benimgibi tembellerde modellerini alıp uyguluyo böle işte