duru*** Yeni Üye Üye 18 Temmuz 2009 #1 cöp kutusu rüyada çöp kovası görmek rüyada çöp kutusu görmek aşk oldum bi cocuk vardı 6.snfta oda beni seviodu 🙂işte arkadşları bunu bnm yanıma itmeye calşıodu oda direniodu bi arkadası bi itrdi çöpe oturdu kaldı ay cok glmüştm cnm rezl olmuştu feci dozda
rüyada çöp kovası görmek rüyada çöp kutusu görmek aşk oldum bi cocuk vardı 6.snfta oda beni seviodu 🙂işte arkadşları bunu bnm yanıma itmeye calşıodu oda direniodu bi arkadası bi itrdi çöpe oturdu kaldı ay cok glmüştm cnm rezl olmuştu feci dozda
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 18 Temmuz 2009 #2 ay yazik yaa cocugun o anki piskolojisini düsünmek istemiyorum, sevdigi kizin yaninda bide cizdildi karizma 🙂🙂🙂 tsKLer paylasimin icin tatlim.. :mery:
ay yazik yaa cocugun o anki piskolojisini düsünmek istemiyorum, sevdigi kizin yaninda bide cizdildi karizma 🙂🙂🙂 tsKLer paylasimin icin tatlim.. :mery:
A asli91 Yeni Üye Üye 22 Eylül 2009 #5 ay yazık🙂7. sınıfta bende kendi sevdiğim cocugu yanlıslıkla cöpe kafasını sokmustum😀