D dilek86 Yeni Üye Üye 25 Mart 2008 #1 cokkk uzaklardan merhaba slm ben dilek 22 yasindayim avusturyada yasiyorum tesadufen karsilastim burayla cok icten geldi bilmyiorum gerci bisey okuyamadim ama biseyler cekti beni buraya tekrar herkese slmm kucak dolusu
slm ben dilek 22 yasindayim avusturyada yasiyorum tesadufen karsilastim burayla cok icten geldi bilmyiorum gerci bisey okuyamadim ama biseyler cekti beni buraya tekrar herkese slmm kucak dolusu
sule Yeni Üye Üye 25 Mart 2008 #2 Ce: cokkk uzaklardan merhaba hosgeldin o zaman...hic pisman olmiyacaksin emin ol...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 25 Mart 2008 #4 Ce: cokkk uzaklardan merhaba aramıza hoşgeldin dilek emin olki harika bi yerdesin harika insanlar mükemmel dostlar var burda sana keyifli forumlar dilerim tekrar hoşgeldin
Ce: cokkk uzaklardan merhaba aramıza hoşgeldin dilek emin olki harika bi yerdesin harika insanlar mükemmel dostlar var burda sana keyifli forumlar dilerim tekrar hoşgeldin
D dilek86 Yeni Üye Üye 25 Mart 2008 #5 Ce: cokkk uzaklardan merhaba harika bir yer oldugundan eminim kizlar hosbulduk arkadaslar
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 25 Mart 2008 #7 Ce: cokkk uzaklardan merhaba hoşgeldin aramıza keyifli forumlar
M Misafir Forum Okuru 26 Mart 2008 #8 Ce: cokkk uzaklardan merhaba hoşgeldın canım aramıza keyifli forumlar dılerım
melegimeren Yeni Üye Üye 31 Mart 2008 #9 Ce: cokkk uzaklardan merhaba aramıza hoşgeldin canım keyifli forumlar