insan bu durumdayken çevredekilerin teselli edici cümleleri gerçekten hiçbir anlama sahip olmuyor. sana şu anda ne desem bilemiyorum...
ama sadece şunu söylüyorum: ben de aynı durumdaydım. bizi bizden başka kimse anlayamaz emin ol. bu arada eş-dost ve akrabaya geçiştirici cümleler kur daha düşünmüyoruz gibi. çünkü onların cümleleri ve dedikoduları daha da çekilmez inan.
tekrar ediyorum ben de aynı durumdaydım. üstelik bende de eşimde de sorun yoktu ama psikolojikmiş işte. beynimizi öyle esir almışız ki olacak mı olmayacak mı diye. e tabi bu durumda olmadı. çok şükür rabbime beklemediğim bir ayda meleğimi bana gönderdi. inanki o ay bebek hiç aklımda yoktu demekki rahatlamışız. şu an 17 aylık oldu minik kızım. inan herşey duadan ibaret.
bol bol allaha dua et. mutlaka sizin için iyi bir zamanda gelecektir meleğiniz.
birşey daha..... sonuç olumsuz olsa bile asla tedaviden vazgeçme. tüp bebek 2. ya da 3. denemede de tutabiliyor. hemen hüsrana kapılma. 2 olsun 3 olsun ama yeter ki tutsun, öyle değil mi? illaki olacaktır inşallah.
bu arada dünyada 3 ülkede uygulanmaya başlanan bir gebelik şansını % 40 arttıran aşı çıkmış. ve Türkiyede de yapılmaya başlanmış. hiç olmazsa onu da denersin. ben olacağına inanıyorum. yeter ki sen ve eşin de inan. adın gibi hopeful ol 🙂