Aaaaah aaah, düsünüyorumda... hayat hep bir sekilde sIkIcI canim yaaa..
Ben almanyada dogup büyüdüm, 3 yasinda ana okuluna basladim, sonra 17 yasima kadar okudum, sonra staj yaptim sonra calismaya , tam 10 yil bir özel sirkette calistim. Bu süre icerisinde hic bos durmadim, yani is ev. Öyle erkeklerle gezen kizlardan deyildim, kendimi hep esime saklardim. O ilk büyük askimla karsilasip evlenip cok mutlu olma hayalini kurardim. Esimle tanisana kadar hep derdimki hayat cok sIkIcI, ne zaman yasamak basliycak benim icin diye....
Sonra hic ummadigim anda esimle tanistim... dedim artik hersey güzel olacak.... bir yil nisanli kaldik, sonrada dügün. Buarada esimle Türkiyede tanistik, yani o türkiyede yasiyordu ve evlenmeden önce bana ve aileme söz verdi evlendikten sonra Almanyaya gelecegine dair. Sonra benim icin beklemek basladi.... esim ha bugün ha yarin istifa edecek ve gelecek diye.... iki yil bekledim, esimin hep türlü türlü bahaneleri oluyordu istifa etmemesi icin. Sonra birgün tak etti canima ve dedimki yeter artik hani gelecektin, gel artik da bir yuva kuralim düzenimiz olsun diye....Sonra esimin almanyaya gelme niyeti olmadigini söyledi, ve bana nasil söylecegini bilemedigi icin söylmemis....
Esimi ben cok seviyorum.
Ondan ayrilmak istemedigim icin, tamam ben gelirim dedim
bu seferde ailem karsi cikti.... beni asla türkiyeye göndermek istemediklerini söyledi
kaldim iki arada, sonra neyse aradan yine iki yil gecti, tabi bu zamanlar benim icin bir iskence gibi, paranoyak oldum, depressyona girdim, bunaldim... hastalandim anlatamam neler cektim.... sabir gercekten cok büyük birseymis. Sabir nedir ögrendim...
Ve sonunda esimimin yanina gitmeye karar verdim. Ve geldim....
Simdi mutlumusun diye sorsan .... hayir hic deyilim... Yalan dünya iste Yüce Rabbim insani bir sekilde hep sinayacak... Esimle aramiz iyi deyil... Beni asaliyor, tartisinca. Küfür ediyor, sonra bide bosiycam seni diye beni tehdit ediyor. Ha beni bosamasindan felan korktugum yok, beni istemeyenin yaninda ben kalmam.... Sonradan söylediklerine hep bi özürü var yani, özürdilerim ama sende beni sinir ettin der. Halbuki ben elimden geldigi kadar altan alirim ona karsi herseyi. Ama türkcem yeterli olmadigi icin bazi kelimeleri tam manasinda kullanamiyorum, ve esim beni yalnis anliyor... sonrada olanlar oluyor.....
Dua ediyorum, bosanmak istemiyorum Rabbim insallah banada huzurlu bir hayat nasip eder... insallah...
Demek istedigim canim, Sabir et, Rabbime dua etki kati kalpler yumsasin diye.... Rabbim insallah hakinda hayilri olani nasip eder ve sende kendine göre mutlu bir hayat yasarsin.