gurbet kuşu Yeni Üye Üye 28 Kasım 2008 #1 çok şık pardesüler... sportif pardesü modelleri en güzel pardesüler pardesüler şık pardesü modelleri en şık Tesettürlü Meleklere yaz kış giyebilcekleri pardesü modelleri 🙂 İçinde mutlaka biri size hitap edicektir ....
sportif pardesü modelleri en güzel pardesüler pardesüler şık pardesü modelleri en şık Tesettürlü Meleklere yaz kış giyebilcekleri pardesü modelleri 🙂 İçinde mutlaka biri size hitap edicektir ....
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 28 Kasım 2008 #2 Cevap: çok şık pardesüler... aaaa cok guzel bunlar coook banada lazim bakalim demek ki turkiyeyi yakinda bir ziyarte etmek lazim 🙂
Cevap: çok şık pardesüler... aaaa cok guzel bunlar coook banada lazim bakalim demek ki turkiyeyi yakinda bir ziyarte etmek lazim 🙂
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 29 Kasım 2008 #3 Cevap: çok şık pardesüler... valla bende alıcam kışlık bi tane yazın aldım çok rahat oluyo giyinip çıkmak daha kolay tavsiye ederim canım🙂
Cevap: çok şık pardesüler... valla bende alıcam kışlık bi tane yazın aldım çok rahat oluyo giyinip çıkmak daha kolay tavsiye ederim canım🙂
MEÇHUL Daimi Üye Üye 2 Aralık 2008 #5 Cevap: çok şık pardesüler... çokkk hoşlarr canım benim emeğine sağlıkkk